Club-van-de-week-nieuwdorp-voorbeschouwing

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over de verhalen, het eerste elftal, de vrijwilligers en alles wat SV Nieuwdorp tot zo’n mooie dorpsclub maakt. Vandaag blikken we vooruit op de eerst volgende wedstrijd, Luctor Heinkenszand tegen SV Nieuwdorp.

Momenteel staat SV Nieuwdorp op de vierde plek. De eerst volgende wedstrijd wordt dus een lastige want Luctor Heinkenszand staat namelijk eerste op dit moment. De wedstrijd zal worden gespeeld op het terrein van Luctor Heinkenszand, wat het nog moeilijker maakt voor de club uit Nieuwdorp. De laatste keer dat deze teams elkaar troffen in de competitie eindigde het op een 0-5 overwinning voor Luctor Heinkenszand. Dit was op vijf oktober 2019. Het zal dus een spannend duel worden. speciaal voor u hebben wij alle verwachtingen over de wedstrijd, van de respondenten op een rijtje gezet.

Kevin van Iersel (speler eerste elftal)

“Het wordt een keiharde strijd. Als wij vanaf het begin scherp zijn en achterin alles goed wegzetten ben ik ervan overtuigd dat wij gaan scoren. Ik denk daarom ook dat wij deze wedstrijd zullen eindigen met een 1-2 overwinning.” Zei de spits overtuigend. (Lees hier het hele artikel)

Dingeman Willeman (voorzitter)

“Nieuwdorp is dit seizoen uit nog ongeslagen, wat een knappe prestatie is. Als ik een voorspelling zou moeten geven denk ik dat de wedstrijd zal eindigen in een gelijkspel.” (Lees hier het hele artikel)

Peter de Vos (club icoon)

“Het wordt hoe dan ook een lastige wedstrijd. Ik ben van mening als iedereen zich honderd procent inzet dat we hier met een overwinning weg kunnen gaan. De uitslag wordt 1-3.”(Lees hier het hele artikel)

Wij van Voetbal journaal willen SV Nieuwdorp erg bedanken voor de samenwerking. En wensen zowel Nieuwdorp als Luctor Heinkenszand veel succes aankomende wedstrijd!

Klik hier voor meer informatie over SV Nieuwdorp.

Voor een ander artikel over SV Nieuwdorp, klik hier.