VoetbalJournaal. De manier om uw doelgroep te bereiken.

VoetbalJournaal is dé plek waar amateurvoetballers en -voetballiefhebbers komen om de regionale voetbalkrant en het laatste amateurvoetbalnieuws te lezen en om leuke video’s te bekijken. Elke amateurvoetballer, van tweede divisie tot vijfde klasse, verdient bij het VoetbalJournaal evenveel aandacht.

De website
De website staat in het teken van het laatste amateurvoetbalnieuws en leuke video’s. Dagelijks zorgen onze journalisten ervoor dat het laatste nieuws van de betrokken amateurverenigingen op de nieuwspagina’s weergegeven wordt. De bezoeker krijgt hierbij de mogelijkheid om een regio te selecteren zodat enkel het nieuws van desbetreffende regio getoond wordt. Op de videopagina worden de video’s per categorie getoond die wij ontvangen van de amateurvoetballers.

De regionale voetbalkrant
De regionale voetbalkrant wordt al sinds 2006 in 25 regio’s twee keer per jaar uitgegeven. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van alle voetbalverenigingen uit de desbetreffende regio’s onder de aandacht gebracht, waarbij elke vereniging een redactionele pagina krijgt. De krant wordt huis-aan-huis verspreid en ligt ook bij de betrokken club in de kantines. Op deze manier bereiken wij twee keer per jaar 1,2 miljoen huishoudens.

Welke mogelijkheden tot adverteren zijn er bij het VoetbalJournaal?

  • een advertentie in een editie van de regionale voetbalkrant (25 regio’s)
  • een advertentie op de algemene nieuwspagina op de website
  • een advertentie op een regionale nieuwspagina op de website (25 regio’s)

Daarnaast staan wij altijd open voor andere samenwerkingsvormen!

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

 

Adverteren