VoetbalJournaal. De manier om uw doelgroep te bereiken.

VoetbalJournaal is dé plek waar amateurvoetballers en voetballiefhebbers komen om de regionale voetbalkrant en het laatste amateurvoetbalnieuws te lezen. Het VoetbalJournaal maakt geen onderscheid in club, geslacht of niveau. Elke amateurvoetballer, van tweede divisie tot kelderklasse, verdient bij het VoetbalJournaal evenveel aandacht.

De website

De website staat in het teken van het laatste amateurvoetbalnieuws. Dagelijks zorgen onze journalisten ervoor dat het laatste nieuws van de amateurverenigingen op de nieuwspagina’s weergegeven wordt. De bezoeker krijgt hierbij de mogelijkheid om een regio te selecteren zodat enkel het nieuws van desbetreffende regio getoond wordt.

De regionale voetbalkrant

Het VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s en ongeveer 500 clubs, twee keer per jaar, dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina met interviews met onder andere spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Het is een echte krant voor én door voetballers.

Verspreiding

De eerste vijftien jaar van het bestaan van onze krant werd deze huis-aan-huis verspreid met een jaarlijkse oplage van 1,2 miljoen huishoudens, maar door de huidige en toekomstige marktontwikkelingen zijn wij gedwongen om een andere koers te gaan varen.

Vanaf het seizoen 2022-2023 worden onze regio´s ieder halfjaar bereikt via afhaallocaties en de clubs met een oplage van 10.000 exemplaren. Meer dan 2500 regionale afhaallocaties (zoals supermarkten en andere doorstroomlocaties) en alle 500 voetbalclubs waar wij mee samenwerken krijgen van ons een mooi display in onze huisstijl waar de kranten gratis af te halen zijn.

Advertentiemogelijkheden

Welke mogelijkheden tot adverteren zijn er bij het VoetbalJournaal?

  • Een advertentie in een editie van de regionale voetbalkrant (28 regio’s);
  • Een advertentie op de algemene nieuwspagina op de website;
  • Een advertentie op een regionale nieuwspagina op de website (28 regio’s).

Daarnaast staan wij altijd open voor andere samenwerkingsvormen!

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

E-mail: rik@voetbaljournaal.com
Tel: 06 – 527 93 527

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.