Over ons

Over het VoetbalJournaal

VoetbalJournaal is dé plek waar amateurvoetballers en voetballiefhebbers komen om de regionale voetbalkrant en het laatste amateurvoetbalnieuws te lezen. Het VoetbalJournaal maakt geen onderscheid in club, geslacht of niveau. Elke amateurvoetballer, van Tweede Divisie tot kelderklasse, verdient bij het VoetbalJournaal evenveel aandacht.

Ons team ademt voetbal. Iedere medewerker is zelf op het veld actief of heeft ooit gespeeld. Kortom, we kennen de kneepjes van het vak en weten wat een voetbalhart sneller laat kloppen. Wij zijn ervan overtuigd dat het (amateur)voetbal een positieve bijdrage levert aan zowel het leven van alle voetballers en betrokkenen als aan de maatschappij. Daarom geven wij dit graag een podium.

De voetbalkrant

Het VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s en ongeveer 500 clubs, twee keer per jaar, dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina met interviews met onder andere spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Het is een echte krant voor én door voetballers.

Verspreiding

De eerste vijftien jaar van het bestaan van onze krant werd deze huis-aan-huis verspreid met een jaarlijkse oplage van 1,2 miljoen huishoudens. Door de huidige en toekomstige marktontwikkelingen zijn wij gedwongen om een andere koers te gaan varen.

Na gedegen onderzoek zullen vanaf het seizoen 2022-2023 onze regio´s ieder halfjaar bereikt worden via afhaallocaties en de clubs met een oplage van 10.000 exemplaren. Meer dan 2500 regionale afhaallocaties (zoals supermarkten en andere doorstroomlocaties) en alle 500 voetbalclubs waar wij mee samenwerken zullen van ons een mooie display in onze huisstijl ontvangen waar de kranten gratis af te halen zijn.

Leerbedrijf

VoetbalJournaal hecht veel waarde aan de ontwikkeling van scholieren. Naast het intern opleiden van eigen medewerkers zijn wij een erkend leerbedrijf waar studenten stage kunnen lopen of kunnen afstuderen. Kijk voor onze vacatures op de vacaturepagina. Zoek jij een stageplek? Stuur dan een mailtje naar j.vandernet@zpress.nl of bel naar 06 – 188 85 463.

Jeffrey van der Net
Directeur
j.vandernet@zpress.nl

Rik van Hoek
Accountmanager
r.vanhoek@zpress.nl

Siggy Schutte
Accountmanager
s.schutte@zpress.nl

Fabian Korporaal
Accountmanager
f.korporaal@zpress.nl

Harm Lambregts
Accountmanager
h.lambregts@zpress.nl

Richard Schijven
Accountmanager
r.schijven@zpress.nl

Mees de Klerk
Accountmanager
m.deklerk@zpress.nl

Niels Versteege
Grafisch Vormgever
n.versteege@zpress.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.