Vrijwilligersavond v.v. Baardwijk 2019

Op vrijdag 6 september 2019 werd in de kantine van v.v. Baardwijk de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond wordt traditiegetrouw de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Daarnaast werd tijdens deze avond afscheid genomen van Ineke Eijskoot, die om gezondheidsredenen niet meer inzetbaar is in onze “snackhoek” en werd er een cheque overhandigd aan Support Casper.

Ineke Eijskoot

Na meer dan 30 jaar in de snackhoek van v.v. Baardwijk bezoekers te hebben voorzien van een broodje, snack of ijsje kan Ineke Eijskoot (om gezondheidsredenen) geen deel meer uit maken van het kantinepersoneel van onze club.
Voorzitter Dennis Vos sprak lovende woorden voor Ineke’s inzet die zeer veel bekenden en onbekenden met een glimlach bediende. Als dank voor haar inzet overhandigde hij Ineke een envelop en een geweldige bos bloemen.

Support Casper

Tijdens de viering van het 100 jarig bestaan van v.v. Baardwijk is iedere bezoeker aan het feest de mogelijkheid gegeven om een donatie te doen aan Support Casper.
Support Casper is onderdeel van de stichting Overleven met Alvleesklierkanker.
De missie van de stichting is het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker.
René van Boxtel mocht namens de organisatie een cheque overhandigen aan een vertegenwoordiger van de stichting. Baardwijk en de donateurs realiseerden het mooie bedrag van € 1000,-

Vrijwilliger van het Jaar

Ieder jaar wordt tijdens de vrijwilligersavond bekendgemaakt wie voor v.v. Baardwijk de Vrijwilliger van het Jaar is. Met alle activiteiten in het jubileumjaar, met zoveel vrijwilligers bij v.v. Baardwijk was het dit jaar onmogelijk om één vrijwilliger van het jaar te kiezen. Voorzitter Dennis Vos benoemde dus ook alle vrijwilligers van v.v. Baardwijk als Vrijwilliger van het Jaar.

Geweldige avond

Ook dit jaar werden de vrijwilligers verwent met drankjes, snacks van de BBQ, en was de DJ aanwezig voor de muzikale omlijsting.
Een geweldige avond waarbij de inzet van alle vrijwilligers gedurende het seizoen op gepaste wijze gewaardeerd en gevierd werd.

Namens iedereen: Bedankt!

Bron: v.v. Baardwijk

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.