Piet Hordijk 80 jaar lid

Op zaterdag 5 januari zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Groote Lindt de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar werden maar liefst tien jubilarissen in het zonnetje gezet. Piet Hordijk (80 jaar lid), Cees Pons en Cees Kessels (beiden 70 jaar lid), Johan Verkerk, Ton Bezemer en Hans Stoutjesdijk (allen 50 jaar lid), Aad van de Torre en Leo Hoogenboom (beiden 40 jaar lid) en Jacco van Dijk en Danny Muller (beiden 25 jaar lid) ontvingen uit handen van Marcel Mourik (voorzitter) een aandenken namens de vereniging.

Ook dit jaar was de traditionele Oliebollendag een groot succes. Het nieuwe voetbaljaar werd in de ochtend door de jeugd geopend met oliebollentrainingen en de – inmiddels traditionele – dag werd om 14.00 afgesloten met de Oliebollenwedstrijd. Een team van oud Groote Lindt 1 spelers speelde een vermakelijke wedstrijd tegen het huidige Groote Lindt 1. De hele dag hebben Oliebollenbakkers de aanwezigen voorzien van heerlijke (unanieme reactie van de aanwezigen) oliebollen. In alle opzichten dus een heerlijke opening van het nieuwe voetbaljaar!

Op de foto van links naar rechts: Cees Kessels, Ton Bezemer, Piet Hordijk, Cees Pons, Jacco van Dijk, Johan Verkerk, Aad van der Torre, Hans Stoutjesdijk en Danny Muller.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De kassa rinkelt tijdens Week van het geld

Breda, 31 maart 2023 – Afgelopen week stond de Week van het geld 2023, met als thema “Bedwing the...

VV Drechtstreek JO8-1 heeft ‘toetje’ al binnen

PAPENDRECHT - In de ‘schaduw’ van het eerste team, dat dit seizoen in de derde klasse weer kleur op...

‘Dat woord accepteren we hier bij Unitas’30 niet!’

Schelden met kanker? Dat is op en rond het complex van Unitas'30 vanaf nu verleden tijd. Tenminste, dat hopen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.