Piet Hordijk 80 jaar lid

Op zaterdag 5 januari zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Groote Lindt de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar werden maar liefst tien jubilarissen in het zonnetje gezet. Piet Hordijk (80 jaar lid), Cees Pons en Cees Kessels (beiden 70 jaar lid), Johan Verkerk, Ton Bezemer en Hans Stoutjesdijk (allen 50 jaar lid), Aad van de Torre en Leo Hoogenboom (beiden 40 jaar lid) en Jacco van Dijk en Danny Muller (beiden 25 jaar lid) ontvingen uit handen van Marcel Mourik (voorzitter) een aandenken namens de vereniging.

Ook dit jaar was de traditionele Oliebollendag een groot succes. Het nieuwe voetbaljaar werd in de ochtend door de jeugd geopend met oliebollentrainingen en de – inmiddels traditionele – dag werd om 14.00 afgesloten met de Oliebollenwedstrijd. Een team van oud Groote Lindt 1 spelers speelde een vermakelijke wedstrijd tegen het huidige Groote Lindt 1. De hele dag hebben Oliebollenbakkers de aanwezigen voorzien van heerlijke (unanieme reactie van de aanwezigen) oliebollen. In alle opzichten dus een heerlijke opening van het nieuwe voetbaljaar!

Op de foto van links naar rechts: Cees Kessels, Ton Bezemer, Piet Hordijk, Cees Pons, Jacco van Dijk, Johan Verkerk, Aad van der Torre, Hans Stoutjesdijk en Danny Muller.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.