Thomas ook volgend seizoen hoofdtrainer van RVVH vrouwen

0
193

Na een goede eerste seizoenhelft hebben het bestuur van RVVH en Andrew Thomas, na een gedegen evaluatie, besloten de samenwerking volgende seizoen voort te zetten. Niet alleen Thomas blijft aan. De volledige trainersstaf heeft aangegeven graag te willen blijven.

De vrouwen van RVVH staan vijfde in de Topklasse.  Dat is een goed resultaat onder leiding van Andrew Thomas die dit seizoen debuteerde als trainer op het hoogste amateurniveau voor vrouwen in Nederland . ‘Andrew haalt, ondanks het feit dat een aantal basisspeelsters voor langere tijd uit de roulatie zijn vanwege blessures, het beste uit de selectie. Als team, maar ook individueel, weet hij de groep zelfvertrouwen te geven’ aldus bestuurslid Willem Grootenboer.

Assistent trainer Jacco Been blijft ook na de zomer assistent van Thomas. ‘We hebben het beiden erg naar ons zin’ vertelt Thomas. ‘ Ik zou graag  de vrouwen van RVVH naar een nog hoger niveau tillen. Ik wil de komende anderhalf jaar daar stappen in maken. Als selectie, maar ik wil ook aan de slag met individuele speelsters. Er zit veel potentie in deze groep.  Jacco is daarbij van grote toegevoegde waarde’.

Naast Thomas en Been blijven ook Patrick van de Veen en Ron Verschoor, trainers van het tweede, na de zomer aan. De vrouwen van RVVH 2 zijn een stabiele factor in de Landelijke eerste klasse.   ‘We zijn blij dat we nu al weten waar we aan toe zijn’ aldus Grootenboer. ‘We kunnen dan doorbouwen op de resultaten van dit jaar’.

De selectie start de tweede helft van het seizoen met een trainingskamp in Losser. Daarna speelt vrouwen 1 op 19 januari voor de KNVB beker tegen Bavel. Vrouwen twee treft dan, ook voor de beker, het Goudse Jodan Boys.