Baardwijk verliest in Haarsteeg.

0
78

Baardwijk won de openingswedstrijd van BVV uit Den Bosch en moest de 2wedstrijd van de competitie in de 3klasse C naar Haarsteeg. Haarsteeg had de eerste wedstrijd verloren en wilde 3 punten halen.

Op een regenachtige zondagmiddag proberen de Baardwijkers elkaar op te peppen voor de wedstrijd, die onder leiding staat van Dhr. Briene.
Beide teams speelde afwachtend in de eerste minuten van de wedstrijd. Toch kreeg Baardwijk de betere kansen in de 1ehelft. Na ruim een kwartier spelen geeft Tom Sleenhoff een steekpass op Bart Rombouts, die vrij voor de keeper komt en met een stiftje weet te scoren. 0-1

Tot aan de rust is Haarsteeg weinig gevaarlijk en Baardwijk denkt al aan de rust. Scheidsrechter Briene strooit net voor de rust, voor iedereen verbazingwekkend, met gele kaarten, onder ander voor tijdrekken ?

Tijdens de rust probeert trainer Emiel Heefer met zijn assistent Senad Hadzic te waarschuwen voor Haarsteeg maar ook voor de scheidsrechter en de gele kaarten.

Na de rust staat er een heel ander Haarsteeg op het veld, niet qua spelers maar wel qua inzet.
Op inzet weet Haarsteeg op gelijke hoogte te komen, nadat Baardwijk nog enkele kansen gemist had.
Haarsteeg’s spits Mathieu Schellekens weet zelfs 2-1 en 3-1 te scoren en daarmee een zuivere hattrick op zijn naam te zetten.

Patrick Coenen verzorgt nog een aantal goede reddingen, anders had de score nog hoger uit kunnen vallen. Eindstand 3 – 1

Zondag 6 oktober 2019 speelt Baardwijk opnieuw uit, in Drunen wordt de aftrap om 14:00 uur verricht op het Sportpark aan de Duinweg tegen RKDVC.
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Pim van Kuijk.

Tekst: v.v. Baardwijk