vierpolders-kantine

Voetballen was in het seizoen 2019-2020 al vroeg afgelopen vanwege corona en daarom is vanaf april die periode benut om de nodige klussen rondom het complex en aan de velden te doen.

Kantine

Een groot project waar al enkele jaren voorbereiding aan voorafging was het “project kantine” van VV Vierpolders. Aan deze kantine was ruim 20 jaar geleden voor het laatst iets gewijzigd en deze kon inmiddels wel een make-over richting 2020 gebruiken.

Voortvarend en gebruikmakend van de vroege stop van het voetbalseizoen, ging onze “vrijdagploeg” vanaf begin april al volop aan de slag en in korte tijd werd de kantine volledig gestript. Zo werd de bar verwijderd en ook de bestuurskamer moest eraan geloven. Hiervoor in de plaats is de kantine nu in een eigentijdse kleurstelling teruggebracht inclusief een geheel nieuwe vloer en als blikvanger meteen voorzien van een geheel nieuwe bar. Veel aandacht voor duurzaamheid ook hier bij nieuwe maar vooral ook energiezuinige apparatuur en natuurlijk ledverlichting waar mogelijk. VV Vierpolders ziet dan ook met vertrouwen de toekomst van het voetbal in Vierpolders tegemoet.

Voorzitter Henk van Marion: “Ja, natuurlijk zijn we hartstikke trots op de vernieuwde kantine. Maar eigenlijk ben ik nog vele malen meer trotser op onze vrijwilligers die deze grote klus geklaard hebben! Heel veel werkzaamheden zijn door deze vrijwilligers zelf gedaan en hoefden daarom niet uitbesteed te worden. Dat beperkte natuurlijk de kosten maar heeft het heeft hen ook wel heel veel tijd en energie gekost. “De vrijdagploeg” was voor deze make-over de afgelopen maanden met regelmaat bijna elke dag aanwezig. Wij zijn als bestuur dan ook heel dankbaar richting deze groep onmisbare krachten en zullen hen daar op een later moment zeker voor in het zonnetje gaan zetten”. Een ieder, die naar de vernieuwde kantine wil komen kijken is dan ook van harte welkom! Uiteraard houdt VV Vierpolders daar voorlopig wel rekening met de adviezen omtrent de Corona-regels (zie andere communicatie op onze website).

Terrein

Ook de velden liggen er op zijn Vierpolders’ weer strak bij! De hele lente en zomerperiode tot nu toe is er veel aandacht aan de velden besteed en kunnen we wel constateren dat het gras bij Vierpolders met liefde verzorgd worden door de mannen van het terrein. Het ligt er strak gemaaid en met rechte belijning prachtig bij. Ook hier geldt hulde aan de vrijwilligers die zich hiervoor inzetten.

Zonnepanelen

Het dak van de kantine is ook verder vol gelegd met zonnepanelen. Een uitbreiding naar nu 130 zonnepanelen is hiermee gerealiseerd.  De zonnepanelen leveren dankzij het mooie weer van de afgelopen maanden ook meteen een fors hoge opbrengst. Zo is op het sportcomplex van VV Vierpolders wederom een flinke stap gezet in duurzaam sporten. De club aan de Coosenhoek ging al zuinig om met energie, waar mogelijk wordt ledverlichting gebruikt en zijn er systemen die zorgen dat verlichting en verwarming niet onnodig blijven branden. Penningmeester Martien van der Valk: “We hadden al enkele jaren een klein zonneveld op ons kantine dak en de uitbreiding naar 130 panelen stond ook al een tijdje op mijn wensenlijstje. We genereren nu bijna meer dan dat wij  in de winter ’s avonds aan elektriciteit verbruiken”.

Al met al een zomerperiode vol kluswerk met een resultaat waar VV Vierpolders bijzonder tevreden en trots op mag zijn.

Bron

Klik hier voor meer informatie over VV Vierpolders
Voor meer artikelen van VV Vierpolders klik hier