Nieuwe talenten Bristol Team ontdekken het zaalvoetbal

0
210

Bristol Team Vr 1 heeft al enkele trainingen erop zitten en kon al heel wat speelsters begroeten op de woensdagavond.

Happy-point

Monica van Zundert is 16 jaar oud, en speelt al bijna 10 jaar lang veld voetbal en heeft zaalvoetbal altijd leuk gevonden, maar wist Bristol Team niet te vinden.Nu heb ik ook de kans gekregen om te trainen bij een echte zaalvoetbalvereniging, en was erg enthousiast. De eerste training was toch heel anders dan veldvoetbal omdat je korter de tijd hebt om de bal bij te hebben en je moet sneller handelen. Je mag ook niet echt fysiek contact hebben, dus moet je meer doen met je techniek en inzicht. Tijdens het partijtje in de training moet je zowel verdedigen en aanvallen, terwijl op het veld op je positie staat. Ik kan zien dat tijdens de tweede training ik de oefeningen makkelijker kon meedoen en minder snel moe werd. Ik weet zeker dat zaalvoetbal mij gaat helpen om op het veld beter te worden. Heb er zin in om verder te leren en een betere speelster te worden.

 

Ook  Anouk van Sint Annaland en voetbal al een aantal jaren op het veld. Ik was benieuwd of er veel verschil zal in het veldvoetbal, en zaalvoetbal. Daarom ben ik via Kyara Hopstaken bij een proeftraining aanwezig geweest bij Bristol Team. Ik vond het heel erg leuk, in één training heb ik al een goede indruk gekregen van het zaalvoetbal. Wat ik door heb gekregen is dat zaalvoetbal erg snel gaat, het is echt aannemen, passen en loopactie`s maken. Erg leuk dat er wat snelheid in het spel zit dus je bent constant in beweging. Hierdoor is het erg intensief en je krijgt er dus zeker dus ook een goede conditie van!
Ik ben benieuwd wat ik komende tijd nog meer ga leren; ik zou zeggen, twijfel je, probeer het dan een keer!

I.v.m. vakantie is de volgende training in de tweede week van augustus gepland

Klik hier voor meer informatie over Bristol Team
Voor meer artikelen van Bristol Team klik hier