Sprundel-5-

In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal om die meestal plaatsvinden in de kantine. De vorige week spraken we met de mannen van XerxesDZB 3, deze keer is het aan de heren van SV Sprundel 5.

Sprundel 5 komt uit op de zondag in de zesde klasse en vertegenwoordigt de tweede plaats op de ranglijst in de competitie. Na elf wedstrijden te hebben gespeeld wisten ze acht keer te winnen, speelden ze twee keer gelijk en verloren ze de overige wedstrijd. Dit brengt ze op een puntentotaal van zesentwintig punten uit elf wedstrijden.

In de komende dagen kunt u interviews verwachten met de spelers en trainer van het elftal Carl Valentijn, hans van den berg en ‘captain derde helft’ Angelo Heeren. Deze trainer en spelers, met ieder zo zijn eigen taak, nemen ons mee in de wonderlijke wereld van de onderste regionen van het amateurvoetbal.

De mannen van Sprundel 5 nemen ons mee in het rijke verleden en het heden van het befaamde elftal. Daarnaast worden uit de hand gelopen teamuitjes en de plannen voor het tripje naar Oostenrijk besproken. De trainer gaat ons meenemen in zijn ‘tactische visie’ en de manier hoe hij de cohesie in het elftal bewaart. Tot slot zal de derde helft natuurlijk ook niet onbesproken blijven.

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com

Meer informatie over SV Sprundel vindt u hier.

Wilt u Sprundel 5 op de voet blijven volgen, dan klikt u hier.
Of lees hier een ander artikel over Sprundel.