VV Kogelvangers

Jorn Moerland speelt al vanaf kleins af aan bij VV Kogelvangers. Moerland begon namelijk op zijn vierde met voetballen en heeft zo de gehele jeugd doorlopen bij de club uit Willemstad. Pas op zijn 21maakte Moerland zijn debuut voor het eerste van de groen-witte formatie. Nu speelt de aanvallende middenvelder, die tevens ook als spits kan spelen, al vier jaar in de selectie van VV Kogelvangers.

De 25-jarige speler wilt belangrijk zijn voor het team door veel doelpunten te maken en assists te geven. “Vorig seizoen scoorde ik 10 keer en het zou mooi zijn als ik dat weer kan doen of zelfs kan verbeteren. Met het team hoop ik bovenin mee te draaien. Het heeft even tegen gezeten, maar ik weet zeker dat we straks gewoon meedoen om een periode. Daarbij is het een competitie waarin iedereen aan elkaar gewaagd is, met uitsluiting van Halsteren die er net iets boven uitsteekt. “

Afgelopen zaterdag werd op sportpark Molenkreek ongelukkig verloren van Prinsenland.
“Helaas verloren we zaterdag de wedstrijd met 1-0 van Prinsenland. Het was een wedstrijd waarin we vooral de eerste helft domineerde. We waren een aantal keer zeer dichtbij, door goed combinatiespel tot aan de 16-meter. Als de goal dan niet valt weet je dat het een lastige middag wordt. In de tweede helft scoren ze uit een ongelukkige situatie de 1-0 en gaan ze verder inzakken loerend op de counter. Ondanks nog wat kleine kansen en het betere van het spel vergeten we onszelf te belonen.”

Verdediger Luc Messer werd door Moerland uitgeroepen tot man of the match aan de kant van VV Prinsenland. “Luc verzorgt de opbouw van achteruit en staat zijn mannetje in de duels. Zeker in het systeem dat we willen spelen is hij hierin belangrijk. Ook schuift hij door op het middenveld om een man meer situatie te kunnen creëren. Luc is daarnaast altijd opzoek naar de voetballende oplossing.”

VV Kogelvangers mag aankomende wedstrijd op bezoek komen bij VV De Fendert. “Zaterdag staat de derby tegen De Fendert op het programma. Altijd een mooie wedstrijd waar veel publiek op afkomt. Een belangrijke wedstrijd zeker na twee mindere resultaten van ons. Ik verwacht een spannende wedstrijd, waarin we uiteindelijk met 1-3 winnen.”

De derby tussen De Fendert en Kogelvangers zal om 14:30 op zaterdag 9 november van start gaan.
Lees hier een ander artikel over de voorbeschouwing met Jeffrey Pruijssers van RFC.

Meer informatie over de Kogelvangers vindt u terug op hun website