De voorbeschouwing: Martijn Kerstens van Noordhoek

Martijn Kerstens (19) voetbalt bij V.V. Noordhoek in de selectie, dit is zijn tweede seizoen. Bij de club uit zijn woonplaats maakte hij zijn debuut In Noordhoek 1, maakte op 16-jarige leeftijd. Martijn kan op verschillende posities uit de voeten. Hij speelt vaak als verdedigende middenvelder.

Martijn heeft een duidelijk doel voor dit seizoen. “Ik hoop dat ik mijn verdedigende taken goed kan uitvoeren. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar met behulp van het hele team.” Martijn speelt niet alleen als verdedigende middenvelder, hij kan ook als rechtsbuiten uit de voeten. “Als ik rechtsvoor sta, dan ga ik uiteraard aanvallender denken. Ik hoop dat ik soms aanvallend mee kan denken. Zo hoop ik hier en daar mijn doelpunt of assist mee te pikken.” Als team zijnde heeft hij ook zijn doelstellingen, die hij dit seizoen wilt volbrengen. “Noordhoek 1 is een ploeg die het moet hebben van de strijdlust en doorzettingsvermogen. Ik denk dat wij een goede middenmoter kunnen zijn van de vierde klasse, op zondag. Ik denk dat een negende plek met dit team, haalbaar moet zijn.”

Vorige wedstrijd nam het team van Martijn het met zijn ploeg op tegen DIOZ. In Zegge was de ploeg uit Noordhoek met 0-2 te sterk. Het was volgens Martijn een terechte uitslag. “Het was een gemakkelijke overwinning waarbij we weinig kansen weg hebben gegeven.”

Aankomende zondag neemt de ploeg het op tegen de hekkensluiter van de competitie. NSV, wat momenteel laatste staat is volgens Kerstens een makkelijke prooi. Hij voorspelt dat het in Noordhoek 2-0 wordt. “NSV, wat laatste staat zal er alles aan gaan doen om drie punten te pakken bij ons. Wij kunnen de punten ook goed gebruiken en zullen er daarom alles aan doen om ervoor te zorgen dat wij de drie punten pakken.”

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.