De voorbeschouwing: Martijn Kerstens van Noordhoek

Martijn Kerstens (19) voetbalt bij V.V. Noordhoek in de selectie, dit is zijn tweede seizoen. Bij de club uit zijn woonplaats maakte hij zijn debuut In Noordhoek 1, maakte op 16-jarige leeftijd. Martijn kan op verschillende posities uit de voeten. Hij speelt vaak als verdedigende middenvelder.

Martijn heeft een duidelijk doel voor dit seizoen. “Ik hoop dat ik mijn verdedigende taken goed kan uitvoeren. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar met behulp van het hele team.” Martijn speelt niet alleen als verdedigende middenvelder, hij kan ook als rechtsbuiten uit de voeten. “Als ik rechtsvoor sta, dan ga ik uiteraard aanvallender denken. Ik hoop dat ik soms aanvallend mee kan denken. Zo hoop ik hier en daar mijn doelpunt of assist mee te pikken.” Als team zijnde heeft hij ook zijn doelstellingen, die hij dit seizoen wilt volbrengen. “Noordhoek 1 is een ploeg die het moet hebben van de strijdlust en doorzettingsvermogen. Ik denk dat wij een goede middenmoter kunnen zijn van de vierde klasse, op zondag. Ik denk dat een negende plek met dit team, haalbaar moet zijn.”

Vorige wedstrijd nam het team van Martijn het met zijn ploeg op tegen DIOZ. In Zegge was de ploeg uit Noordhoek met 0-2 te sterk. Het was volgens Martijn een terechte uitslag. “Het was een gemakkelijke overwinning waarbij we weinig kansen weg hebben gegeven.”

Aankomende zondag neemt de ploeg het op tegen de hekkensluiter van de competitie. NSV, wat momenteel laatste staat is volgens Kerstens een makkelijke prooi. Hij voorspelt dat het in Noordhoek 2-0 wordt. “NSV, wat laatste staat zal er alles aan gaan doen om drie punten te pakken bij ons. Wij kunnen de punten ook goed gebruiken en zullen er daarom alles aan doen om ervoor te zorgen dat wij de drie punten pakken.”

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Sv Smerdiek VR30+ heeft bijzondere manier om op te warmen

Vandaag gaan we in gesprek met Roxanne van Iwaarden van de vrouwen van SV Smerdiek. Roxanne is op haar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.