SV Capelle

Voor Geert van den Broek (18) is SV Capelle de enige club waar hij actief is geweest.
De rechtsback speelt al vanaf zijn vierde in de jeugd en mocht op zijn 16e zijn opwachting maken voor het eerste elftal.

Geert wilt in zijn tweede seizoen bij de selectie zichzelf door blijven ontwikkelen. “Ik hoop dat ik het team kan helpen op de plekken waar dat nodig is. Daarnaast wil ik graag zoveel mogelijk spelen met het team, om ten slotte het linker rijtje te behalen. Voor ons zal dat een heel mooi resultaat zijn. Ik ben van mening dat het ook zeker goed moet komen met dit team. De wil om te winnen en de vechtlust is sterk aanwezig en dat moeten we zolang mogelijk volhouden.”

Afgelopen weekend werd er thuis op sportpark de Mandemakers tegen Vuren gelijkgespeeld. “We speelden een hele sterke eerste helft, waarin Vuren maar weinig kansen kreeg. In de tweede helft verzwakte wij in onze strijdlust en inzet, waardoor Vuren meer in hun spel kwam. Daardoor scoorde ze drie goals in één helft. Ik denk wel dat Vuren beter kan, vooral in de eerste helft waren ze vrij dramatisch, gelukkig voor ons. Wel jammer dat we de voorsprong niet wisten vast te houden. In mijn ogen was Roy de man of the match. Hij was deze wedstrijd weer van grote waarde met twee goals. In onze opstelling is de positie van Roy erg moeilijk, maar hij doet alles wat hij moet doen en dat werd beloond met twee doelpunten.”

Aankomende zaterdag gaat SV Capelle op bezoek bij TSVV Merlijn. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, want TSVV Merlijn staat maar twee punten onder SV Capelle. “Deze wedstrijd zullen we weer alles moet geven. We moeten spelen met veel vechtlust en zorgen dat onze inzet goed is. Als we willen winnen moeten we keihard voor elkaar werken. Als we dat doen dan gaan wij gewoon met 3 punten weer naar huis. Ik gok daarom op een 1-2 overwinning voor SV Capelle.”

Bron foto: www.svcapelle.nl