Bristol vr. 1 verslaat Feyenoord vr.2

Bristol vr 1 heeft woensdag de reserves van Feyenoord 2 verslagen. De Roosendaalse formatie wonnen van de Rotterdammers met 7-4.

target="_blank"

De ploeg van Hans Lauwen begon opnieuw niet goed aan de wedstrijd, maar het was duidelijk dat de thuisploeg wel iets beter was. Voor rust hadden Grifftih Vaissaire en Angelique Hage Bristol op een voorsprong gezet. “Ons doel is zoals altijd duidelijk, we willen goed voetbal spelen. We willen altijd winnen door meer doelpunten te maken.”

Daar zit soms de valkuil van de huidige ploeg. Het willen naar meer brengt de ploeg soms in de problemen. Heel even in de tweede helft leek Feyenoord terug te komen, maar opnieuw blonk keepster Jade Massing uit. “Je kunt er allerlei analyses op los­laten,maar soms gaat het te wild, en behouden we niet het balbezit”, aldus Wahiba Didi.

Feyenoord nam in het heerlijke wedstrijd alle mogelijke risico’s, na rust leek het spel van Feyenoord een soort Russische roulette. Vaak met vier man voorin, waardoor het achterin wagenwijd open lag. Rivke Draayer en Wahiba Didi haalde de buit uiteindelijk binnen voor de Bristol dames.

Samen met Mazzelstars is Bristol vr1 koploper in de hoofdklasse. Al hebben de geel, zwarte een wedstrijd meer gespeeld. Vrijdag 1 november is de kraker tussen beiden teams.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.