Bristol vr. 1 verslaat Feyenoord vr.2

Bristol vr 1 heeft woensdag de reserves van Feyenoord 2 verslagen. De Roosendaalse formatie wonnen van de Rotterdammers met 7-4.

De ploeg van Hans Lauwen begon opnieuw niet goed aan de wedstrijd, maar het was duidelijk dat de thuisploeg wel iets beter was. Voor rust hadden Grifftih Vaissaire en Angelique Hage Bristol op een voorsprong gezet. “Ons doel is zoals altijd duidelijk, we willen goed voetbal spelen. We willen altijd winnen door meer doelpunten te maken.”

Daar zit soms de valkuil van de huidige ploeg. Het willen naar meer brengt de ploeg soms in de problemen. Heel even in de tweede helft leek Feyenoord terug te komen, maar opnieuw blonk keepster Jade Massing uit. “Je kunt er allerlei analyses op los­laten,maar soms gaat het te wild, en behouden we niet het balbezit”, aldus Wahiba Didi.

Feyenoord nam in het heerlijke wedstrijd alle mogelijke risico’s, na rust leek het spel van Feyenoord een soort Russische roulette. Vaak met vier man voorin, waardoor het achterin wagenwijd open lag. Rivke Draayer en Wahiba Didi haalde de buit uiteindelijk binnen voor de Bristol dames.

Samen met Mazzelstars is Bristol vr1 koploper in de hoofdklasse. Al hebben de geel, zwarte een wedstrijd meer gespeeld. Vrijdag 1 november is de kraker tussen beiden teams.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Almkerk 5 wint altijd drie helften en playbackshows?

Vandaag spreken we met Almkerk 5. De heren zijn het jongste vriendenteam van Almkerk en de beste uit de...

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.