VV-Oostkapelle

De afgelopen week heeft u kunnen lezen over het bestuur, het eerste elftal, de vrijwilligers en alles wat VV Oostkapelle tot zo’n mooie club maakt. Vandaag kijken we uit naar de eerst volgende wedstrijd van Oostkapelle, deze zal worden gespeeld tegen Nieuwenhoorn.

Dit is een bijzonder affiche omdat deze wedstrijd nog maar twintig minuten duurt. Dit is een restant van een wedstrijd omdat deze de vorige keer gestaakt werd. Dit had te maken met dat de scheidsrechter voor zijn gevoel op elke beslissing commentaar kreeg. Nadat het zijn grens bereikte besloot de scheids de wedstrijd te staken.

Het moment dat de wedstrijd gestaakt werd was de stand niet positief voor VV Oostkapelle. Het stond op dat moment 1-4 voor Nieuwenhoorn, die momenteel ook op de eerste plek staan. Oostkapelle staat momenteel derde, maar wel met een wedstrijd minder. Het wordt dus een lastige missie om deze stand nog om te keren in twintig minuten. Mocht er toch een wonder gebeuren en Oostkapelle wint van Nieuwenhoorn, dan doen de geel-blauwe goede zaken voor het kampioenschap. We vroegen aan de mensen waar we deze week mee hadden gesproken of zij het eens waren met de beslissing van de scheids.

Remco van Welsum (speler):
Remco vond de beslissing van de scheids een beetje overdreven. “Ik vond het onnodig om de wedstrijd te staken. Er werd inderdaad wel commentaar geleverd, maar om de wedstrijd helemaal te stoppen vond ik niet echt terecht.”

Ingmar Vos (penningmeester):
“Ik heb zeker wat verhalen gehoord over hoe het gebeurde. Zelf was ik niet aanwezig bij die wedstrijd, omdat ik zelf moest voetballen bij Oostkapelle. Ik heb het dus niet gezien en vind dus ook dat ik hier niet echt een mening over kan geven.” Concludeerde de penningmeester van Oostkapelle.

Johan De vos (vrijwilliger/club icoon):
Volgens Johan had de scheids een mindere dag. “In mijn ogen had de scheidsrechter een ongelukkige dag, maar daar moet je als speler mee leren omgaan. Jammer dat het zo gelopen is, maar we kijken vooruit en laten we hopen dat dit een les is geweest voor ons als VV Oostkapelle!”

Wij van Voetbal journaal willen VV Oostkapelle erg bedanken voor de samenwerking. En wensen zowel Oostkapelle als Nieuwenhoorn veel succes aankomende wedstrijd!

Meer informatie over VV Oostkapelle vindt u hier.
Klik hier voor een ander artikel over VV Oostkapelle.

Wilt u nou ook samen met uw vereniging club van de week worden?
Stuur dan een mail naar: voetbaljournaalnl@gmail.com