Danny van der Spuij keert terug bij VV Zwartewaal

0
382
danny-van-der-spuy-ghvv-14

Vandaag gaan we in gesprek met Danny van der Spuij, een ervaren middenvelder die momenteel speelt bij GHVV’13 in de 4e klasse. Danny vertelt ons over zijn carrièreverloop, zijn overstap naar VV Zwartewaal, en zijn doelen en verwachtingen voor het komende seizoen.

Danny begon zijn voetbalavontuur bij VV Vierpolders in de jeugd en heeft daarna gespeeld bij VV Zwartewaal, OVV Oostvoorne, en opnieuw bij VV Zwartewaal voordat hij bij GHVV’13 terechtkwam.

Op 34-jarige leeftijd keert Danny terug naar VV Zwartewaal, zijn oude club. De belangrijkste reden voor deze overstap is het feit dat Danny daar woont en zijn twee zoontjes ook bij VV Zwartewaal voetballen. Het geeft hem de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de wedstrijden van zijn kinderen en om ze te zien spelen terwijl hij zelf op het veld staat. Danny merkt op dat de kleinschaligheid en de vertrouwde omgeving van VV Zwartewaal het voor hem gemakkelijk maken om zijn kinderen rond het veld te laten spelen en kijken.

Terugkijkend op zijn periode bij GHVV’13, heeft Danny het erg naar zijn zin gehad. Hij prijst het prachtige complex en de fijne mensen bij de club. Het teamgevoel binnen de selectie was uitstekend, zowel in het eerste, tweede als derde elftal. Danny koestert goede herinneringen aan twee leuke trainingskampen in Spanje. Ondanks de degradatie van afgelopen seizoen is de sfeer altijd goed geweest. Hij hoopt dat GHVV’13 dit jaar via de nacompetitie kan promoveren en kijkt met een positieve blik terug op zijn tijd daar.

Bij zijn nieuwe club, VV Zwartewaal, heeft Danny de ambitie om zo hoog mogelijk te eindigen met een goed versterkt team. Hij wil zelf ook fit blijven en een goed seizoen draaien. Hij kijkt uit naar de uitdagingen die het komende seizoen met zich meebrengt en heeft vertrouwen in een succesvolle samenwerking met zijn nieuwe teamgenoten.

Danny zal vooral de gezelligheid bij GHVV’13 gaan missen, evenals bepaalde clubleden en veel oud-teamgenoten. Hij waardeert de warmte en het samenzijn die altijd aanwezig waren bij de club.

Klik op vv Zwartewaal voor de laatste artikelen over de club.
Klik op vv Zwartewaal voor meer informatie over de club.