VV Papendrecht en 078meidenvoetbal organiseren een gratis voetbalclinic voor meiden!

0
174
078meidenvoetbal

Na het grote succes van de eerdere Skills for Girls voetbalclinics komt 078meidenvoetbal met een nieuwe editie, in samenwerking met VV Papendrecht en FSN (Football Skills Nederland). De clinic zal plaatsvinden op zondag 7 mei, vanaf 13.00 uur, op het terrein van VV Papendrecht (sportpark “Slobbengors” Anthony Fokkerweg 3 (voorheen Industrieweg), 3351 LB Papendrecht).

Meiden, en ook meiden die nog niet op voetbal zitten, zijn welkom om deel te nemen aan de clinic. Wil jij ook komen? En ben je tussen de 10 en 18 jaar. Meld je dan aan via de website 078meidenvoetbal.nl/inschrijven. Zo weten we precies wie er komen. En schrijf dan gelijk je vriendinnen in, wel zo gezellig!

Is de clinic ook voor keepsters?
Natuurlijk is de clinic ook bedoeld voor meiden die van keepen houden! We vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan alle aspecten van het voetbal, inclusief de specifieke vaardigheden die nodig zijn om te kunnen keepen.

Wie is 078meidenvoetbal?
078meidenvoetbal is een platform dat het meiden- en damesvoetbal in de regio Drechtsteden en daarbuiten promoot. Het is opgericht door een aantal enthousiastelingen met liefde voor de voetbalsport, en heeft als doel het meidenvoetbal meer bekendheid te geven in de regio. Het platform is niet club-gebonden en onafhankelijk, en houdt haar volgers via Instagram en Facebook op de hoogte van de posts van clubs in de regio.

Hebben jullie als club interesse in een evenement op jullie terrein? Stuur dan een mail naar hallo@078meidenvoetbal.nl of een dm via een van de socials. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk snel op 078meidenvoetbal.nl en volg #078meidenvoetbal op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van hun activiteiten en het meiden- en damesvoetbal in de regio te ondersteunen. Er is toch niets leukers dan in een meiden- of vrouwenteam voetballen!