Voorbeschouwing: VV IJsselmeervogels – Koninklijke HFC

Aanstaande zaterdag staat er in de Tweede Divisie een topper op het programma. Om 15.00 speelt IJsselmeervogels thuis tegen Koninklijke HFC. IJsselmeervogels is na acht speelrondes terug te vinden op plek twee, terwijl Koninklijke HFC op plek vijf staat in de Tweede Divisie.

IJsselmeervogels
IJselmeervogels boekte afgelopen weekend een slecht resultaat, want de ploeg wist niet te winnen van Jong Vitesse. De Vogels, die nog geen wedstrijd verloren hadden, lieten niet zien dat ze deze reeks wilden behouden en speelde erg slordig. In de tweede helft sloeg Jong Vitesse na vijftien minuten twee keer toe, waarna de ploeg een slotoffensief van de Vogels overleefde. IJsselmeervogels scoorde vijf minuten voor tijd nog wel de 2-1, maar dat bleek niet genoeg te zijn.

Koninklijke HFC
HFC won zaterdag wel in een gedenkwaardige wedstrijd met 0-1 van Spakenburg. Na een eerste helft waarin veel misging, bleef het wel 0-0. In de tweede helft werd de wedstrijd een stuk levendiger en kreeg Spakenburg twee aardige kansen die net werden gemist. Ook kreeg HFC wat kansen, maar waar HFC eigenlijk al tekende voor een gelijkspel, scoorde de ploeg 10 minuten voor tijd de 0-1. In de resterende 10 minuten verdedigde HFC als collectief, en sleepte ze de overwinning uit het vuur.

De wedstrijd start om 15.00 op Sportpark de Westmaat.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.