Voetbalstage Kerkdriel

Van maandag 30 juli tot en met donderdag 2 augustus organiseert De Voetbalschool een VoetbalStage in Kerkdriel. Deze zal plaats vinden op de accommodatie van v.v. DSC. Tijdens deze vier dagen durende stage zullen de deelnemers trainingen krijgen van professionele trainers van De Voetbalschool. Het thema van deze VoetbalStage is Franse stijl wat betekent dat zowel de trainingen als de voetbalquiz gericht zullen zijn op het Franse voetbal.

Iedere dag worden de trainingen om 10.00 uur gestart en tijdens de ochtendtrainingen ligt de focus op het trainen van de technische vaardigheden. Om 12.00 uur is er een lunchpauze en voetbalquiz. Na de middag worden er wedstrijdvormen gespeeld en in deze wedstrijdvormen kunnen de spelers / speelsters hetgeen wat ze in de ochtend hebben geleerd toepassen. Om 15.15 uur zit de dag erop voor de deelnemers.

Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes binnen de categorieën JO7 tot en met JO15. De kosten voor deze VoetbalStage bedragen € 99,- en dit is inclusief Adidas wedstrijdshirt en aandenken. Voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden voor deze VoetbalStage kunt gekeken worden op de website van De Voetbalschool.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De kassa rinkelt tijdens Week van het geld

Breda, 31 maart 2023 – Afgelopen week stond de Week van het geld 2023, met als thema “Bedwing the...

VV Drechtstreek JO8-1 heeft ‘toetje’ al binnen

PAPENDRECHT - In de ‘schaduw’ van het eerste team, dat dit seizoen in de derde klasse weer kleur op...

‘Dat woord accepteren we hier bij Unitas’30 niet!’

Schelden met kanker? Dat is op en rond het complex van Unitas'30 vanaf nu verleden tijd. Tenminste, dat hopen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.