vvc68-lepelstraat
Gisteren stond de derde oefenwedstrijd van VVC ’68 op het programma. In een matige wedstrijd werd Lepelstraatse Boys uiteindelijk eenvoudig met 6-0 verslagen.

Ondanks de ruime overwinning was de selectie van Marco Ernest niet tevreden over het vertoonde spel.

Doelpuntenmakers: Ricky Willigers (3x), Daan Masseurs, Noël van Kaam, Stijn Heideman.
Reactie Niels de Groot:
Ondanks de ruime overwinning hebben we voetballend te weinig gebracht. Met name in de beginfase gaven we door slordigheden onnodig wat kansen weg. In de eerste helft leden we steeds te snel en te simpel balverlies, waardoor we geen moment in ons spel kwamen. In de tweede helft hadden we iets meer geduld en rust aan de bal, waardoor de score nog opliep. Aan de andere kant is het goed dat veel jongens voor het eerst weer 90 minuten hebben kunnen spelen, waardoor er conditioneel weer een stap vooruit gemaakt is.

Aankomend weekend vertrekt de selectie, inclusief staf, op teamweekend naar Burgh-Haamstede. Hier zal de selectie werken aan de teambuilding in de vorm van allerlei activiteiten. Daarnaast staat er op zaterdagmiddag ook een oefenwedstrijd op het programma tegen Bruse Boys. Dit zal een grote uitdaging worden voor VVC ’68, aangezien Bruse Boys uitkomt in de 2e klasse zaterdag.

Klik hier ook voor meer informatie over VVC’68
Voor meer artikelen van VVC’68 klik hier