VC Vlissingen verslaat Wolfaartsdijk op Borsele Sloepoort Cup

0
121

In Nieuwdorp was Wolfaartsdijk de tegenstander van VC Vlissingen op de Borsele Sloepoort Cup.

Op een prima veld, maar wel met heel de avond regen werd de tegenstander direct onze wil opgelegd. Het was Hoessein Bouzambou, die na 6 minuten over het been van zijn tegenstander ging, waardoor de bal op de stip belandde. Hoessein zelf nam plaats achter de bal en zorgde direct voor de 1-0 voorsprong. Tien minuten later was het alweer prijs, wederom was het Hoessein Bouzambou, die aan het eind van een goedlopende aanval de bal tegen de touwen joeg. In de 19e minuut knalde na een scherpe pass van Mourad Azzanagui Hicham Bouzambou de bal in de korte hoek binnen. Dit betekende al de 3-0. De 3e goal van Hoessein Bouzambou na 33 minuten zorgde voor de 4-0 voorsprong. Enkele minuten later deed Wolfaartsdijk iets terug. Een vrije trap van zo’n 25 meter werd wat slordig verwerkt door onze keeper en in de rebound binnen gelopen 4-1. Met zijn 4e goal van de avond zorgde  Hoessein Bouzambou uit een schitterende vrije trap de 5-1 ruststand op het bord.

Na de rust waren er nog geen 2 minuten gespeeld of Mourad Azzanagui stond op de goede plaats om het net voor de 6e keer te laten bollen. De vele regen maakte het spel er niet beter op, de passing werd wat onzorgvuldig en diverse kansen werden onbenut gelaten. Toch kon er nog 1 x gejuicht worden. Good old Ferry Alfons zorgde na goed voorbereidend werk van Hoessein Bouzambou in de 80e minuut voor de 7-1 uitslag.

Door deze 7-1 overwinning speelt Vlissingen komende zaterdag 22 augustus om 14.00 uur tegen M.Z.V.C., dat met 4-1 D.W.O.’15 versloeg, om de winst in de poule. De wedstrijd wordt gespeeld op “Sportpark de Fazant” in Ovezande. Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Gerrit de Pater.

Bron: VC Vlissingen

Lees hier andere artikelen over VC Vlissingen.
Vindt hier meer info over VC Vlissingen.