De voetbalvereniging uit Ophemert met als thuisbasis het sportpark de Kapelhof is opgericht in 1967. VV Ophemert is een vereniging waar plezier in het voetballen voorop staat! Een club waar respect voor een ander, materiaal, accommodatie en plezier hoog in het vaandel staan. Sporten doe je voor je plezier. Ophemert wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport.

HappyPoint_desinfectie

VV Ophemert is een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de voetbalcapaciteiten en achtergrond. Voor wie?

  • Jongens en meisjes vanaf +/- 4 jaar kunnen aan de wekelijkse training op woensdagavond (aanvang 18.15 uur) om vrijblijvend kennis te maken met de voetbalsport;
  • Vanaf 6 jaar kun je lid worden en speel je met leeftijdsgenoten samen in een team in een echte competitie.
  • Jeugd, senioren (zaterdag en zondag), dames, kortom een club voor iedereen.

Het eerste senioren elftal is actief in de vijfde klasse B. Hierin staan zij momenteel op de vierde plaats met zes punten uit vier wedstrijden. In deze competitie spelen ze tegen ploegen zoals: VV Hedel, Maaskantse Boys en VV HRC’14. Deze week spreken we met de trainer van dit team, André Verbeek.

Vrouwen 1 van VV Ophemert is actief in de vierde klasse. Na drie gespeelde wedstrijden staan zij op de 11e plek met helaas nul punten. Dit team heeft nog een wedstrijd te goed. Mochten ze deze winnen, komen ze op de negende plek. Het oudste jeugdelftal van VV Ophemert is de JO17-1G. Dit team komt uit in de vierde klasse en staan na drie wedstrijden op de vijfde plaats met vier punten.

Met behulp van sponsors en vele vrijwilligers is de afgelopen jaren het sportcomplex gerenoveerd, hebben ze nieuwe lichtmasten gekregen en zijn de kleedkamers en kantine volledig vernieuwd. De nieuwe wensen voor het verbeteren van de ingang en opslag staan al weer op de planning.

De komende week zullen er meerdere artikelen geplaatst worden, waarin we in gesprek gaan met mensen binnen de organisatie van deze vereniging. Houdt de website en Facebook pagina in de gaten voor deze artikelen!

Bron: VV Ophemert

Klik hier voor meer artikelen over VV Ophemert
Klik hier voor meer informatie over VV Ophemert