VV Abbenbroek is druk bezig geweest om alle leden en bezoekers straks in het nieuwe seizoen netjes te ontvangen.

De afgelopen tijd hebben een aantal vrijwilligers zeker niet stil gezeten tijdens deze corona tijd. Er is goed nagedacht om in het nieuwe seizoen iedereen onder de juiste omstandigheden netjes te bedienen met de consumpties. Zo is er een hoop werk verzet aan onder andere de terrassen met als hoogtepunt een nieuwe buiten bar! Avonden is er gewerkt en met behulp van Steenhoven BV is de buiten bar afgelopen zaterdag op spectaculaire wijzen op z’n plek gezet.

We de beschikking hebben over een groot nieuw terras, waarvan een flink deel ook is overkapt, zal er veel volk (deelnemers en wat supporters) hier gaan verblijven. Ook is er een buiten bar beschikbaar alsmede een overdekte voorziening voor de barbecue. Dit voorkomt “ophoping” van mensen in de kantine. Zie hier de foto’s en in de reactie de filmpjes van het plaatsen van de bar.

GEZOCHT

Ben je 16 jaar of ouder?
Maak je graag een praatje met mensen?
Wil je graag wat bijverdienen op zaterdag?
Wil je de clubsfeer optimaal beleven?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze gezellige club zijn wij op zoek naar personeel voor achter de bar en voor in de keuken. Heb je interesse, of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op door een bericht te sturen of Facebook of te mailen naar bestuurvvabbenbroek@outlook.com en dan hopen we je snel aan het werk te zien.

Klik hier voor meer informatie over VV Abbenbroek
Voor meer artikelen van VV Abbenbroek klik hier