vvkrabbendijke-jeugddag
KRABBENDIJKE – Voor de jeugd tot 15 jaar van voetbalvereniging Krabbendijke was het zaterdag 22 augustus feest, althans een dag om naar uit te kijken.

Niet alleen voor hun, want je mocht eventueel een vriendje of vriendinnetje meenemen. Ook zij namen deel aan de startersdag, en dan maken ook zij kennis met de club zelf. Plezier en respect staan in een hoog vaandel, de prestatie komt als laatste. Niet onbelangrijk, maar niet ten koste van alles. Elk lid vooral welkom heten, daarnaast ook een stukje sturing in normen en waarden.

‘ook was er de mogelijkheid om weer kleding te passen’
Sportpoint de Bie levert de kledinglijn van voetbalvereniging Krabbendijke, op deze dag kunnen de kinderen kleding, voetbalschoenen…. passen. De gehele morgen konden de ouders tussendoor de oefeningen de juiste maat voor hun trots vastleggen. En je naam kan er eventueel op gedrukt worden, maar alle jeugdleden lopen in hetzelfde tenue.
krabbendijke-jeugddag

‘hoe jonger je begint, hoe beter je wordt’
Een ieder heeft aangeboren talent, en dat verschilt per kind. Maar de kinderen die jong beginnen, ontwikkelen hun talenten beter. Voor je 12e jaar pak je bijvoorbeeld het technische gedeelte beter op, daarna wordt dat gewoonweg moeilijker. De oefenstof met bekwame trainers, mogelijk als vrijwilliger van goede oefenstof voorzien, mogelijk een cursus aanbieden. Dat is wat de ontwikkeling ten goede komt, immers wil elke sporter beter worden. De club probeert dat zo goed mogelijk in te vullen.

‘dit gefilmd op verzoek van voetbalvereniging Krabbendijke’
Het filmpje bestaande uit fragmenten, we hebben de allerkleinsten veelal gefilmd. Had eerst niet door dat de groep gesplitst, dat de oudere jeugd op de parkeerplaats was begonnen. Het is niet anders, wens jullie een sportief en succesvol seizoen toe als oud speler.

Het was top Voetbalvereniging Krabbendijke

Bron: Frans van Pagee

Klik hier voor meer informatie over VV Krabbendijke
Voor meer informatie van VV Krabbendijk klik hier