prince-rajcomar-kozakkenboys

Prince Rajcomar (35) sluit definitief aan bij Kozakken Boys. De spits, die al sinds het begin van het seizoen mee traint in Werkendam, strijkt na een carrière als voetbalavontuur neer op De Zwaaier.

HappyPoint_desinfectie

Rajcomar doorliep de jeugdopleiding van Fortuna Sittard en maakte op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht. In 2004 transfereerde de spits naar FC Utrecht, waar hij als invaller direct een aandeel had in de 2-4-winst op Ajax in de strijd om Johan Cruijf Schaal. Ook doorliep de Maastrichter alle jeugdelftallen van het Nederlands Elftal en was onderdeel van Oranje O20 op het WK in 2005.

Na een seizoen FC Den Bosch maakte Rajcomar zich klaar voor één van zijn vele buitenlandse avonturen. Via UMF Breiðablik en KR Reykjavík op IJsland, het Hongaarse Zalaegerszegi TE, MVV, Fortuna Sittart, VVV Venlo vertrok de international van Curaçao naar Thailand. Na een jaar bij BEC Tero Sasana in Bangkok, kwam de aanvaller uit voor MVV Maastricht, ACS Poli Timișoara (Roemenië), KFC Oosterzonen (België) en Rot-Weiss Frankfurt (Duitsland). Na een seizoen Patro Eisden Maasmechelen op het derde Belgische niveau komt Rajcomar aankomend seizoen uit in de Tweede Divisie.

Kozakken Boys heet Prince van harte welkom bij Kozakken Boys en wenst hem veel succes toe!

Bron

Klik hier voor meer informatie over Kozakken Boys
Voor meer artikelen van Kozakken Boys klik hier