Langzamerhand komen we steeds dichterbij de start van het nieuwe seizoen van VV Bavel. Iedereen is er aan toe om weer wedstrijden te gaan voetballen op ons vertrouwde sportpark.

HappyPoint_desinfectie

Aankomend seizoen stapt de club over op ROBEY Sportswear verzorgd door Intersport in Oosterhout. Op dit moment zijn de nieuwe tenues in productie en daarom starten we het seizoen nog met onze vertrouwde tenues. Gedurende de komende maanden worden de nieuwe tenues aan de teams uitgereikt.

Zowel binnen als buiten de lijnen kun je in echte v.v.Bavel-kleding lopen. Het is toch prachtig als jouw team allemaal dezelfde trainingspakken, voetbaltassen of inloopshirts heeft? Via de nieuwe webshop is dit allemaal te bestellen. Ook voor de coaches, leiders en trainers is er nieuwe kleding te vinden. Een polo voor in de zomer? Een regenjas in de herfst? Of juist een warme dikke jas voor in de wintermaanden? Het is allemaal in de nieuwe webshop te vinden. Ook onze supporters kunnen hier terecht voor hun favoriete v.v.Bavel-merchandise.

Heb je een sponsor die de kleding (trainingspakken, shirts of tassen) voor jouw team wil sponsoren, neem dan contact op met de sponsorcommissie (sponsor@vvbavel.nl). Zij informeren je verder over de mogelijkheden en eventuele teamkorting.

Ben je benieuwd wat onze webshop allemaal te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje via de onderstaande link!

Voor vragen kan er altijd contact op worden genomen via bestellen@vvbavel.nl. We nemen je vragen, wensen of speciale bestellingen dan snel zo mogelijk in behandeling.

Mocht je het nieuwe tenue voor komend seizoen hebben gemist? Bavel 1-speler Sander van Gils draagt het in ieder geval vol trots.

En maak jij je voetbalsokken zo vies dat ze na één keer wassen nog niet schoon zijn? Extra sokken zijn tijdens het seizoen achter de bar te koop.

Klik hier voor meer informatie over VV Bavel
Voor meer artikelen van VV Bavel klik hier