JVOZ MO17 wint ruim van VV Kapelle vr1

0
416

KAPELLE – Op woensdagavond 26 augustus reisden we voor een tweede maal af naar sport ‘Het Groene Woud’ te Kapelle, wederom speelde JVOZ MO17 een oefenwedstrijd.

Vorige week nog was KAA Gent U15 MB de tegenstander, deze keer namen zij het op tegen Kapelle VR1. De verschillen in tegenstanders duidelijk, KAA Gent technisch wellicht beter met nu een fysiek sterkere tegenstander. En eigenlijk hoef je dan als speelster niet veel anders te voetballen, in elk geval het balletje het werk laten doen en de duels niet opzoeken. Ook zeker niet uit de weg gaan, maar niet meegaan in het spelletje wat de tegenstander op de mat legt.

Kapelle VR1 zag de nodige speelsters overkomen van Yerseke, alleen waren er dusdanig veel blessures dat zij geen echte vuist konden maken. Niet zo belangrijk, gezien het om een oefenwedstrijd ging. Maar ook zij schitterden bij momenten, veelal via een uitval, in de omschakeling via de nodige counters bleef het nog vrij lang spannend. Wie er uiteindelijk zou gaan winnen leek wel duidelijk, maar Kapelle kwam terug na een 0-2 achterstand tot 1-2. Daarna weer wel de marge van 2 doelpunten voor de JVOZ, alleen kwam de thuisclub weer met de aansluitingstreffer (2-3). Na deze namen de bezoekers afstand en werd het uiteindelijk wat ik exact had voorspeld na 5 minuten op de klok, een 2-7 eindstand.

Leuk om te horen dat zij afgelopen dinsdag de eerdere beelden hebben gebruikt, zo vertelde mij Peter Tahitu voor analyse. In lichamelijke rust jezelf terug zien, wat er eventueel beter kan. Dat is natuurlijk alleen maar winst, als coach/staf samen naar de uitvoering kijken. In een wedstrijd vergeet je soms momenten, zag je het toch net even iets anders. Met de beelden erbij is alles meteen duidelijk, en niet onbelangrijk tijdens een wedstrijd komt het veelal niet aan of door.

‘Nina de Putter maakte er drie van afstand’

We plaatsen alvast één doelpunt, omdat we zelf lekker gaan ontspannen. Morgen de gehele samenvatting waarin dus onder andere de drie treffers van Nina, ook spraken wij haar nog na de wedstrijd even voor de camera. De erkenning voor de prestatie!!!

Bron

Klik hier voor meer informatie over JVOZ
Voor meer artikelen van JVOZ klik hier