VV Papendrecht

In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal om die meestal plaatsvinden in de kantine. De vorige week spraken we met de mannen van Drechtstreek 4, deze keer is het aan de mannen van Papendrecht 3.

Papendrecht 3 komt uit op de zaterdag in de tweede klasse en vertegenwoordigt de tiende plaats op de ranglijst in de competitie. Na vijftien wedstrijden te hebben gespeeld wisten ze vier keer te winnen, speelden ze twee keer gelijk en verloren ze de overige negen wedstrijden. Dit brengt ze op een puntentotaal van veertien punten uit vijftien wedstrijden.

In de komende dagen kunt u interviews verwachten met de speler Jordy Vervoorn, ‘captain derde helft’ Niels van Heteren en leider/leider Marc Commandeur. Deze trainer en spelers, met ieder zo zijn eigen taak, nemen ons mee in de wonderlijke wereld van de onderste regionen van het amateurvoetbal.

De mannen van Drechtstreek 4 nemen ons mee in het rijke verleden en het heden van het befaamde elftal. Deze week komen onderwerpen aanbod zoals de well bekende zuipkampen en activiteiten buiten het voetbal. Daarnaast komen de voetbalweekenden in het weekend ter sprake. De trainer en aanvoerders gaan ons meenemen in zijn manier van het elftal onder controle houden en de manier hoe hij zijn ploeg voorbereid. Tot slot zal de derde helft natuurlijk ook niet onbesproken blijven.

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com.

Meer informatie over Papendrecht vindt u hier.

Wilt u Papendrecht op de voet blijven volgen, dan klikt u hier.
Of lees 
hier een ander artikel over Papendrecht.