RWB

Als koeien die in de lente voor het eerst weer de wei in mochten, daarmee was de RWB-jeugd die woensdag 27 april weer voor de eerste keer mochten gaan trainen te vergelijken.

Voor de werkgroep, die door RWB meteen was geformeerd nadat Premier Rutte in de persconferentie had gezegd dat kinderen t/m 18 jaar weer mochten gaan sporten, was er even werk aan de winkel om voor 27 april alles geregeld te krijgen. Omdat een aantal grasvelden reeds in onderhoud zijn moest een schema worden opgesteld zodat iedereen de gelegenheid kon krijgen om twee keer in de week te trainen. Moest nagedacht worden hoe om te gaan met het gebruik van de accommodatie zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kon worden en alle verdere regels die het RIVM heeft opgesteld nageleefd konden worden.

Verder moesten er zaken zoals overleg met de Gemeente Waalwijk, PR, EHBO, Hygiene / schoonmaken en toezicht geregeld worden. En ook nog allemaal in een paar dagen, waarbij ook de trainers van de leeftijdsgroep 13 t/m 18 de gelegenheid moesten krijgen om na te denken hoe en welke oefenstof gebruikt kon worden zodat iedereen de 1,5 meter afstand behield tov elkaar. Toen woensdagavond de bal weer begon te rollen en alles geregeld was kwam er over de werkgroep een gevoel van tevredenheid en was iedereen blij dat het goed geregeld was. Bedankt daarvoor mensen van de T.C: Nicky Ligtvoet, Foort Cove, Cor Pulles, Dave de Louw en natuurlijk Johan Kuijsten voor de algemene ondersteuning.

Meer informatie over RWB? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel over RWB.