Marcio Reuvers staat al sinds de jeugd onder de lat bij De Schutters. De keeper loopt al sinds zijn vijfde rond op de velden in Stampersgat. Slechts tien jaar later mocht Reuvers op zijn 15edebuteren voor het eerste elftal. Na drie jaar vertrok Reuvers naar BSC om na één jaar terug te keren bij De Schutters.

De 23-jarige doelverdediger wilt de eerste seizoenshelft doortrekken tijdens de tweede seizoenshelft. “Voorafgaand aan het seizoen was het de doelstelling om bij de bovenste zeven te eindigen. Dat moet zeker gaan lukken als we op deze voet verder gaan. Ik hoop dat we nog wel een mooie stunt gaan wegzetten dit seizoen. Door met grote cijfers te winnen of een betere ploeg op te rollen. Uiteindelijk denk ik dat we zesde gaan eindigen.”

De Schutters won afgelopen weekend zeer zakelijk van Welberg. “We speelden niet de beste
wedstrijd van het seizoen, maar hadden het al wel voor rust moeten beslissen. De tweede helft kreeg Welberg nog wel wat kansen maar scoorde niet. Alain Puiman scoorde twee keer en Davy Groeneveld scoorde éénmaal. Verder was het wel een fel potje, maar dat hoort erbij vind ik. Ik raakte zelf geblesseerd net voor de wedstrijd, maar gelukkig kon Marc van Merrienboer invallen. Die en goede wedstrijd speelde. Daarom vond ik Marc ook de man of the match. Hij viel zonder warming up in en hield de nul door een paar belangrijke reddingen te verrichten.”

Aankomende zondag speelt de nummer vijf, De Schutters, tegen de nummer vier, Vogelwaarde. De Schutters moet winnen om aansluiting te houden bij de top.“Vogelwaarde staat net boven ons en wij zullen moeten winnen om onze positie te versterken. Het is voor mij een onbekend elftal. Toch denk ik dat wij in goeden doen zijn en het elke ploeg lastig kunnen maken in deze competitie. We zullen er met ze allen voor moeten gaan en dan hoop ik met 1-2 te winnen. Ik hoop dat het dan een groot feest wordt tijdens de terugreis in de bus.”

Het duel uit de 5klasse tussen Vogelwaarde en De Schutters zal aankomende zondag 15 december plaatsvinden om 14:00.

Meer informatie over De Schutters vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over De Schutters.