Club van de week: VV ‘s-Gravendeel de voorbeschouwing

0
270

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over de historie het eerste elftal, vrijwilligers en alles wat VV ’s-Gravendeel tot zo’n mooie club maakt. Vandaag kijken we vooruit naar de wedstrijd tussen VV ’s-Gravendeel en Dubbeldam.

’s-Gravendeel staat op het moment vierde en heeft 21 punten bemachtigt na 11 wedstrijden. Mochten ze winnen dan sluiten ze aan bij de bovenste regionen, maar als ze verliezen zakken ze terug in de middenmoot. Tegenstander Dubbeldam staat zevende en wist 16 punten bij elkaar te voetballen in 11 wedstrijden. Mocht Dubbeldam de drie punten bijschrijven sluit de zwart-witte formatie uit Dordrecht aan bij de subtop.

Hemelsbreed liggen beiden teams ongeveer vier kilometer van elkaar vandaan. Ook de straatnamen liggen niet ver van elkaar, want het complex van Dubbeldam heeft als adres Schenkeltje 1 en het complex van ’s-Gravendeel heeft als adres Schenkeldijk 1. We kunnen dus spreken van een interessant onderonsje.

De wedstrijd staat ook wel bekend als de Alex de Joode-Derby, echter hebben beiden teams niet vaak tegenover elkaar gestaan. De derby staat onder leiding van G.T.A. Verhoeve die om stipt 14:30 zal beginnen aan het duel. De pupil van de week is Justus de Ruiter, hij zal de aftrap verzorgen. Speciaal voor u hebben we alle voorspellingen van de wedstrijd nogmaals op een rijtje gezet.

Gerrit de Regt (clubicoon):
Aankomend weekend speelt VV ’s-Gravendeel uit tegen Dubbeldam. Dubbeldam draait goed mee in de middenmoot en VV ’s-Gravendeel kan aansluiting vinden met de top. Toch denkt de Regt dat ze overtuigend gaan winnen. “Het wordt 1-3 voor ’s-Gravendeel.” (Lees hier het hele artikel)

John Nobel (bestuurslid):
Nobel denkt aan een zware wedstrijd.  “Dubbeldam is een gevaarlijke ploeg, want de ene keer verliezen ze en de andere keer winnen ze. VV s’-Gravendeel gaat altijd voor de drie punten. Daarom voorspel ik een 1-3 overwinning”.
(Lees hier het hele artikel)

Jorrit van Driel (Speler eerste elftal):
Een gevaarlijke tegenstander, maar van Driel gaat uit van de overwinning. “Ik denk dat we wakker geschud zijn na vorige week. Daarvoor hebben we een lastige reeks tegenstanders gehad, waarin we goed gespeeld hebben. Dan doen we dat tegen BZC niet, dus ik denk dat we gebrand zullen zijn om die laatste drie punten binnen te halen voor de winterstop. Ik gok op een 0-2 overwinning. Met doelpunten van Jelle van der Starre en Luc Rozendaal.” (Lees hier het hele artikel)

Een bericht voor VV ’s-Gravendeel:
Wij van de redactie van het VoetbalJournaal bedanken VV ’s-Gravendeel voor de fijne samenwerking. Daarnaast bedanken we alle respondenten voor de leuke interviews. Samen mogen we trots zijn op de artikelen die zijn ontstaan. De club uit Hoeksche Waard bestaat bijna 100 jaar en daarom is er een jubileumcommissie in het leven geroepen om een leuk feest te organiseren. Wij van het Voetbaljournaal feliciteren ze alvast via deze weg.

Bron foto’s: VV ’s-Gravendeel en Dubbeldam

Wilt u nou ook samen met uw vereniging club van de week worden?
Stuur dan een mail naar: voetbaljournaalnl@gmail.com
Meer informatie over VV ‘s-Gravendeel vindt u hier.