VV Kogelvangers

Bij VV Kogelvangers is Daan Oudhof bezig aan zijn elfde seizoen. De spits is op één seizoen na altijd actief geweest bij de club uit Willemstad. Daarom mocht hij ook al op zijn 16dedebuteren tegen Baronie en kon hij zijn debuut verzilveren met een doelpunt.

De 27-jarige aanvaller heeft duidelijke doelstellingen voor dit jaar. “Ik wil mijn steentje bijdragen om dit seizoen met het team leuk en goed voetbal op de mat te leggen waardoor supporters plezier hebben om de wedstrijden te komen kijken. Het liefst scoor ik minimaal 15 doelpunten. Met het team zou ik graag vijfde of hoger eindigen. Ik hoop dat we met een beetje geluk ook een periodetitel pakken.”

Afgelopen wedstrijd moest Daan vanwege een blessure noodgedwongen toekijken hoe zijn team gelijkspeelde tegen De Jonge Spartaan. “Vanaf de bank zag ik dat het initiatief bij de Kogelvangers lag, maar ze wisten moeilijk door de organisatie van de Jonge Spartaan te voetballen. Daarbij werden de kansen die gecreëerd werden niet verzilverd. De Jonge Spartaan wist haar kansen wel te benutten zodat er na 94 minuten spelen 2-2 op het scorebord stond. De beste man op het veld vond ik Mart Grootenboer. Het gevaar dat gecreëerd werd kwam vaak vanaf de rechterflank, waar Mart het leven van de linksback van de Jonge Spartaan zuur maakte. Ook zaten hier eindelijk een aantal uitstekende voorzetten tussen.”

Dit weekend staat VV Prinsenland op het programma. Beiden teams hebben evenveel punten verzameld na zes wedstrijden, dus het belooft een spannend affiche te worden.
“Als er met passie en strijd gespeeld wordt en het vizier wat meer op scherp staat, dan geloof ik dat we deze lastige uitwedstrijd kunnen winnen. Ik hoop dat ik deze wedstrijd weer fit genoeg ben op mee te kunnen spelen. Prinsenland scoort tot nu toe elke wedstrijd, maar ik verwacht dat onze verdediging de heilig nul kan behouden. Met een uiteindelijke eindstand van 0-2 in ons voordeel.”

De wedstrijd tussen VV Prinsenland en VV Kogelvangers zal aankomende zaterdag 2 november om 14:30 plaatsvinden. Scheidsrechter L. Van Heiningen zal op sportpark de Molenkreek de wedstrijd in goede bannen leiden.

Klik hier voor de website van de VV Kogelvangers