Jeroen-NOAD-32

Nu het seizoen is stopgezet kunnen we niet meer vooruitblikken op de komende wedstrijden. Daarom gaan we de komende tijd in gesprek met de toppers om terug te blikken op het seizoen tot nu toe.

Jeroen Verschuren (23) was bezig aan sterk seizoen bij NOAD’32. Momenteel speelt hij al vijf jaar in de selectie. De linksback is op zijn zesde begonnen met voetballen en heeft in het verleden nog bij RKDVC gespeeld. Hij maakte de overstap naar NOAD’32 en debuteerde hier als achttienjarig talent in het eerste elftal.

Momenteel staat de club uit Wijk en Aalburg op een stabiele vijfde plaats. Toch had er volgens Jeroen meer in kunnen zitten. ‘’We hebben met NOAD’32 slechte perioden afgewisseld met goede perioden. Dit seizoen hadden wij eigenlijk van niemand hoeven te verliezen. Toen de competitie van start ging waren veel jongens nog op vakantie. We kregen meteen GDC, Zwaluwe en ONI. Op dat moment waren we als team niet fit genoeg en pakten we slechts twee punten. Vervolgens hebben we een sterke reeks neergezet om tenslotte weer een aantal keer ‘domme’ punten te verspelen tegen de teams die onderin staan. Naar mijn mening hebben we wel de kwaliteiten om voor de titel te kunnen strijden!’’

Ondanks dat er meer spelers waren die dit seizoen goede prestaties leverden, geeft Jeroen aan dat Wessel van den Boom erbovenuit stak. ‘’Hij speelt momenteel voor het tweede jaar in de selectie en heeft zich naar mijn mening goed ontwikkeld. Verder ook complimenten naar onze verzorger Cor Millenaar. Ondanks onze krappe selectie hebben we dit seizoen relatief weinig blessures gehad.’’ (op Nick Verheij na.)

Sinds deze week is er eindelijk duidelijkheid over het restant van de competitie. De KNVB schrapt alle amateurcompetities van dit seizoen. Geen degradanten, maar ook geen kampioenen. Dit is een behoorlijke teleurstelling voor een aantal clubs, waar andere clubs misschien wel opgelucht zijn. Hierdoor is het voor NOAD’32 niet meer mogelijk om te promoveren en begint het volgend seizoen opnieuw in de derde klasse.

Klik hier voor meer informatie over NOAD’32.”

Voor een ander artikel over NOAD’32, klik hier.