VV Papendrecht

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over de historie het eerste elftal, de vrijwilligers en alles wat VV Papendrecht tot zo’n mooie club maakt. Vandaag kijken we vooruit naar de wedstrijd tussen SV Montfoort en VV Papendreecht.

De wedstrijd uit de eerste klasse C tussen SV Montfoort en VV Papendrecht zal plaatsvinden op sportpark Hofland te Montfoort. Het duel zal aankomende zaterdag 7 december om 14:30 van start gaan.

VV Papendrecht staat op het moment negende met 11 punten, SV Montfoort staat zesde met 15 punten. De verschillen zijn dus klein. Mocht VV Papendrecht winnen, dan sluiten ze aan bij het linker rijtje. Het zal dus een spannend duel worden. Speciaal voor u hebben we alle verwachtingen over de wedstrijd, van de respondenten hieronder op een rijtje gezet.

Bram Blom (clubicoon):
“Dit jaar zie ik ze graag handhaven en dat gaat goed. Het is een goed team en als ze weer kunnen brengen wat ze op basis van inzet tegen Nieuw-Lekkerland hebben gedaan, dan winnen ze zeker van SV Montfoort en anders wordt het lastig. Ik gok op een kleine 0-1 overwinning, omdat we uitspelen.” (Lees hier het hele artikel)

Marc de Groen (teammanager eerste elftal):
‘’Als we hetzelfde spelen als vorige week moeten we kunnen winnen. In principe moeten we iedereen aankunnen als we een goede dag hebben. Daar hoeven we niet bang voor te zijn. Uiteindelijk hoop ik dat we een plaats in de top 10 kunnen halen.’’ (Lees hier het hele artikel)

Hans Jonker (voorzitter):
’Vorige week speelde SV Montfoort tegen Sliedrecht en hebben ze gelijk gespeeld. Ik vind Sliedrecht tot nu toe één van de best voetballende ploegen, dus ik hoop dat we tegen Montfoort gaan winnen met 1-2. Het zou leuk zijn om de overwinning tegen Nieuw-Lekkerland door te zetten.” (Lees hier het hele artikel)

Een bericht voor VV Papendrecht: Wij van de redactie van het VoetbalJournaal willen alleen betrokkenen van Papendrecht bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie gesprekken deze week. Ook hoe onwijs enthousiast alle betrokken waren, waardoor wij met veel plezier deze week de artikelen hebben gemaakt. Daarbij wensen wij beiden teams veel succes komende wedstrijd, moge de beste winnen.

Meer informatie over VV Papendrecht vindt u hier terug.
Bron foto’s: VV Papendrecht & SV Montfoort

Wilt u nou ook met uw club de club van de week worden? Meld u dan aan door een mail te sturen naar voetbaljournaalnl@gmail.com