Be Ready vr 1 verliest eerste wedstrijd tegen Berkdijk vr 1

0
305

De eerste vriendschappelijke wedstrijd van het nieuwe seizoen van Be Ready tegen Berkdijk thuis was op 23 augustus, met enkele speelsters van de MO19. Bij Berkdijk zaten veel bekende gezichten die ik kende en die fysiek aanwezig waren in de wedstrijd. Zo ook in de beginfase, want na 6 minuten spelen scoorde Ester de 0-1 voor Berkdijk.

HappyPoint_desinfectie

Maar we kwamen toch beter in ons spel, we lieten ons niet afbluffen, want in de 10e minuut scoorde Sabina de 1-1. Het spel golfde op en neer en in de 30ste minuut ontstond een aanval over de rechterkant……. een uit het boekje. De bal werd goed in de voeten gespeeld door enkele speelsters en kwam bij Anne die hem perfect voor het doel plaatste waar Mandy stond om af te werken 2-1. Maar we gaven op het middenveld te veel ruimte en daar profiteerde Berkdijk van 2-2 door Ester. Dat was ook de ruststand.

Na rust kregen we een wat meer gelijk opgaande wedstrijd en de conditie ging meespelen bij beide teams. Na een half uur spelen werd er niet goed ingegrepen. De bal kwam bij ons achterin en werd niet goed verwerkt en daar scoorde Berkdijk uit door Desi 2-3. Enkele minuten later uit een zelfde situatie scoorde Joanna voor Berkdijk de 2-4. Maar we gaven ons nog niet gewonnen, want even later scoorde Sabina uit een lob de 3-4. De gelijkmaker zat er niet meer in, dus bleef het 3-4 voor Berkdijk De meiden Fenna, Anniek en Marit hebben zich goed laten zien in de wedstrijd, terwijl de tegenstander toch fysiek aanwezig was. Ze hebben zich kranig verweerd en goed meegespeeld. De inzet van het team was van iedereen goed. Komende donderdag is er een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen Waspik om 20.00 uur.  Succes Dames.