VV ‘s Gravendeel verliest tegen SHO

0
585

’s-Gravendeel kreeg wel de eerste kans van de wedstrijd, maar Youri Ton mikte na een tiental minuten spelen naast.

Na ruim een kwartier spelen werd ’s-Gravendeel getrakteerd op een achterstand middels een strafschop. Moet gezegd worden dat de twee ploegen in de eerste helft aan elkaar gewaagd waren. SHO kwam door een kopbal vanuit een hoekschop op 2-0. En tot overmaat van ramp werd het vlak voor rust nog 3-0 ook.

In de tweede helft kon ’s-Gravendeel profiteren van het wind mee voordeel. En kansen kreeg ’s-Gravendeel genoeg. Zo was tot twee maal toe de SHO doelman de winnaar in een één tegen één situatie in duel met Dejan Bislimi en even later Sven Akkerman. Ook Ryan Aarnoudse miste net de precisie om het net te vinden. Dat ’s-Gravendeel tot scoren wist te komen was te danken aan de SHO doelman. Want hij probeerde de lange bal te hanteren maar schoot tegen de aanstormende Dedier Bos aan, waarna de bal in het doel verdween 3-1.

Het was echter nog oppassen dat ’s-Gravendeel niet tegen een grotere achterstand moest aankijken, want de kansen die SHO kreeg waren nog gevaarlijk. ’s-Gravendeel wist in de rest van de tweede helft niet meer tot scoren te komen ondanks de opgelegde kansen, waardoor de eindstand dan ook 3-1 bleef. Komende zaterdag het bekerduel tegen WDS uit Driebruggen. Aanvang op Sportpark de Trekdam is 14.30 uur.