Arnoud-Jonker-JEKA

Persbericht 13 mei 2020

Het bestuur van JEKA is blij te kunnen aankondigen dat zij een nieuw Hoofd Jeugdopleiding (HJO) hebben kunnen vastleggen in de persoon van Arnoud Jonker. Hij begint half mei met inwerken bij JEKA om zijn nieuwe rol vorm te geven. Arnoud is 40jr, getrouwd, vader van drie kinderen en werkt parttime in het speciaal voortgezet onderwijs te Eindhoven.

“Met Arnoud Jonker hebben we iemand binnen gehaald die een goede impuls kan geven aan de verdere ontwikkeling van de breedte- én selectiesport van de jeugd bij JEKA. Arnoud is gepassioneerd met voetbal bezig, heeft een duidelijke opvatting over het spel en zet dit om in trainingsvormen” geeft Paul Hermus (bestuurslid Technische Zaken) aan.

Op dit moment is Arnoud HJO bij ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij vervult deze rol inmiddels vijf jaar, was hiervoor eveneens vijf jaar HJO bij SV Deurne en beschikt over de papieren UEFA-C en HO-B. Voor zijn periode als HJO heeft Arnoud gespeeld in de selectie van ASWH en heeft hij als trainer een loopbaan achter de rug in de USA. Daarnaast runt Arnoud een voetbalschool die los staat van zijn activiteiten binnen JEKA.

“Arnoud heeft een schat aan ervaring, is positief ingesteld en heeft aangetoond dat hij opleidingsstructuren niet alleen kan ontwikkelen maar ook in staat is om samen met anderen deze te laten werken. Een man met een profiel dat goed past bij JEKA.” aldus Johan Verbakel (bestuurslid Voetbal Organisatorische Zaken).

Wij wensen Arnoud veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging binnen onze mooie vereniging!

Klik hier voor meer informatie over RKVV JEKA.

Voor een ander artikel over RKVV JEKA, klik hier.