Het bestuur van RKVV JEKA heeft overeenstemming bereikt met Ivo van Moergestel om de nieuwe hoofdtrainer te worden van JEKA 1.JEKA was, na de aankondiging van het vertrek van Bas Liebregts voor de winterstop, op zoek naar een nieuwe trainer. Ambitieus, ruime ervaring als speler en coach en passend bij de clubcultuur van RKVV JEKA waren belangrijke wensen voor de opvolger en Ivo voldoet daaraan.

Philip Bos (voorzitter): “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Ivo van Moergestel. In Ivo zien we een trainer die de ontwikkeling van JEKA 1 verder kan voortzetten. Enerzijds met zijn ervaring in de voetbalwereld en anderzijds met zijn goede didactische vaardigheden o.a. vanwege zijn rol als docent bij Curio Sport & Bewegen. We heten Ivo dan ook van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging”.

Paul Hermus (bestuurslid Technische Zaken): “Zijn ervaring komt RKVV JEKA goed van pas. Ivo was eerder hoofdtrainer bij Moerse Boys en later vv Rijen, jeugdtrainer bij NAC en Willem II, hoofd scouting jeugdopleiding bij NAC en op dit moment trainer coach van Baronie 1. Daarnaast beschikt hij over goede analytische vaardigheden die hij verder heeft ontwikkeld bij het behalen van zijn UEFA-A diploma (voorheen TC1). Een verrijking voor JEKA!”.

In goed overleg met het bestuur van vv Baronie gaat Ivo 21 januari a.s. aan de slag bij RKVV JEKA. Assistent trainer Orpheo Koulen, die tijdelijk de rol van hoofdtrainer prima heeft waargenomen, zal samen met Ivo, de technische staf van JEKA 1 vormen.

Ivo van Moergestel

Bron: RKVV JEKA

Meer informatie over JEKA vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over JEKA.