Vierpolders bijna veilig na gelijkspel tegen Den Bommel

0
96

Met het punt dat Vierpolders afgelopen zaterdag overhield aan de derby tegen Den Bommel (1-1) lijkt handhaving in de derde klasse vrijwel zeker. De ploeg van trainer Paul Bestebreur heeft met nog 6 duels te gaan 30 punten.

‘Het kan altijd nog fout lopen,’ aldus Bestebreur, ‘maar alleen als we vanaf nu geen punt meer pakken. Ik denk dat Vierpolders ook volgend seizoen derdeklasser is. We gaan het seizoen afmaken om een mooie plaats in het linkerrijtje te realiseren.’

Revanche
Hoewel er tegen Den Bommel niet werd gewonnen, was de 1-1 een mooie revanche voor de eerder dit seizoen op Oost Flakkee geleden 3-0 nederlaag. ‘In de eerste helft was Den Bommel beter,’ zag Bestebreur. ‘Maar na rust gingen we met een extra man op het middenveld spelen en namen we de wed- strijd over. Jesper Lakerveld maakte de 1-1 en er waren kansen op een tweede goal. Maar in de eerste helft had de bal al in de eerste minuut op de stip gekund toen Jamie de Jong bij een redding Johnno Bakker van Flakkee raakte. Dat gebeurde niet, dus bleef het bij maar een tegengoal. Ik denk dat de 1-1 de verhoudingen juist weergeeft.’