Verslag Rockanje JO9-2 – Hellevoetsluis JO9-3   (3-0)

Dat de JO9-2 vandaag thuis voetbalde op het het kunstgras.
Marley en Isabelle vandaag samen afspraken , om de zelfde wissel truc als vorige week te doen.

Marley vandaag dus weer in de goal en , Isabelle vandaag weer voetballend.
De wind de grote winnaar deze wedstrijd was.
Onze kanjers met de wind mee een prima 1e helft voetbalden.
Met een zeer gedreven Maas dan ook de grote jongens van Hellevoetsluis niet aan voetballen lieten toekomen.

Deze kanjers in minuut 1 tot 4 al 3 keer de goal van Hellevoetsluis bestookte en ook de paal nog werd geraakt.
Het in minuut 5 wel raak was en Maas de 1-0 binnenschoot.
Rockanje JO9-2 bleef voetballen en Dinant , Isabelle en Milan de volgende waren met prima kansen.
Het tot de 11e minuut duurde voordat Marley een prima redding nodig had en zo zijn doel schoon hield.

De 12e minuut een prima pass van Isabelle en de vandaag onnavolgbare Maas zijn 2e liet scoren en dus 2-0 stond.
De 2e kans voor Hellevoetsluis pas in de 16e minuut was maar het doel een aantal cm te klein was en dus net naast ging.
We dachten met 2-0 te gaan rusten.
Maar de 19e minuut aanbrak en daar de ook zeer ijverige Kayden was met een prima pass van Maas de keeper verschalkte.

We dus met een 3-0 ruststand aan de ranja gingen wetende de 2e helft tegenwind te hebben.
Ondanks de wind had Hellevoetsluis er ook last van en was of iedere bal te hard of te onauwkeurig.
Hellevoetsluis in de 24e minuut een prima kans kreeg maar deze werd gekeerd door Marley.
Maar direct werd uitgehaald door Hellevoetsluis en de 3-1 in het net lag.

Nog leek er niks aan de hand echter door de wind kregen we het wel steeds moeilijker en werden we terug gedrongen.
De 30 minuut de spanning terug was en Hellevoetsluis de 3-2 scoorde.
Direct na de aftrap Hellevoetsluis ook het Alluminium van de goal uit teste.
Het in de 37e minuut dan toch 3-3 werd.

Maar deze kanjers dachten no way we willen winnen.
De 38e minuut  weer een prima assist van Isabelle op Maas en de 4-3 lag in het net.
Maas zodoende vandaag een hattrick maakte.
Echter Hellevoetsluis het eind antwoord had en de 4-4 weer binnenschoot.

We vandaag nog 1 naam niet genoemd hebben en dat Sem is.