Verlies nooit meer van de sloot!

0
247

Het begon als een geintje voor Maarten den Oever, maar uiteindelijk is Oevers’ Balvanger een serieus bedrijf geworden. Dat geintje begon voor hem bij VV SJC, waar hij voetbalt in een vriendenteam.

“Bij SJC heb je overal sloten langs de velden en iedereen, waaronder ikzelf, schoot de bal er nog weleens in. Dan had je alleen van die lange, zware metalen stokken om ze eruit te halen. Toen dacht ik: dat schiet niet op.”

Twee jaar later staat er een serieus bedrijf. Het product van Oevers’ Balvanger is een speciale stok om de bal uit de sloot te halen. Het is een stok van 1 meter 50, die je tot 4 meter kan uitschuiven. Ook is hij van kunststof gemaakt zodat het niet te zwaar is.

Er blijkt bij scholen en verenigingen veel vraag naar, want zonder dat Maarten heeft geadverteerd, kwamen de bestellingen binnen. “Vaak komen de voetbalverenigingen, scholen en bedrijven nog naar mij toe om een stok te kopen. Zij zullen het vooral via, via kennen. De volgende stap is om het te product te promoten. In heel Nederland zijn er wel slootjes rondom scholen en clubs.”

http://www.oeversbalvanger.net/