Verlies nooit meer van de sloot!

Het begon als een geintje voor Maarten den Oever, maar uiteindelijk is Oevers’ Balvanger een serieus bedrijf geworden. Dat geintje begon voor hem bij VV SJC, waar hij voetbalt in een vriendenteam.

“Bij SJC heb je overal sloten langs de velden en iedereen, waaronder ikzelf, schoot de bal er nog weleens in. Dan had je alleen van die lange, zware metalen stokken om ze eruit te halen. Toen dacht ik: dat schiet niet op.”

Twee jaar later staat er een serieus bedrijf. Het product van Oevers’ Balvanger is een speciale stok om de bal uit de sloot te halen. Het is een stok van 1 meter 50, die je tot 4 meter kan uitschuiven. Ook is hij van kunststof gemaakt zodat het niet te zwaar is.

Er blijkt bij scholen en verenigingen veel vraag naar, want zonder dat Maarten heeft geadverteerd, kwamen de bestellingen binnen. “Vaak komen de voetbalverenigingen, scholen en bedrijven nog naar mij toe om een stok te kopen. Zij zullen het vooral via, via kennen. De volgende stap is om het te product te promoten. In heel Nederland zijn er wel slootjes rondom scholen en clubs.”

http://www.oeversbalvanger.net/

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.