Succesvolle technische staf NAC Breda verzekert zich van langere samenwerking

0
837
Logo NAC Breda

NAC Breda heeft goed nieuws te melden over de samenstelling van de technische staf voor het komende seizoen. Assistent-trainers Ton Lokhoff en Rogier Molhoek hebben hun contracten met één jaar verlengd, terwijl keeperstrainer Gabor Babos zich voor minstens twee jaar aan de club heeft verbonden. Dit betekent dat het trio Lokhoff, Molhoek en Babos ook volgend jaar weer actief zal zijn bij de Parel van het Zuiden.

Peter Maas, technisch directeur van NAC Breda, is verheugd over de contractverlengingen. Hij benadrukt het belang van de technische staf in de ontwikkeling van het team en heeft alle vertrouwen in de voortzetting van de positieve lijn onder de huidige staf.

Babos, de ervaren keeperstrainer, gaat zijn vierde seizoen in bij NAC Breda. Zijn expertise en toewijding zijn van onschatbare waarde gebleken voor de keepers van het team. Molhoek, die vorig jaar de overstap maakte vanuit de jeugdopleiding, begint aan zijn tweede seizoen als assistent-trainer. Hij heeft zijn waarde bewezen en zal samen met Lokhoff een belangrijke rol blijven spelen in de technische staf. Lokhoff, die in het verleden al diverse functies heeft bekleed binnen de club, gaat eveneens zijn tweede opeenvolgende seizoen in als assistent-trainer.

Met de contractverlengingen van Lokhoff, Molhoek en ook Babos is de technische staf van NAC Breda voor het komende seizoen compleet. De club kijkt vol vertrouwen uit naar de verdere ontwikkeling van het team onder leiding van deze ervaren en toegewijde trainers.

Bron: NAC Breda

Klik op NAC Breda voor de laatste artikelen over de club.
Klik op NAC Breda voor meer informatie over de club.