Sjors Blom: “V.V. O.N.I. zit in mijn hart en ik wil er het hoogst haalbare bereiken”

0
594
Sjors Blom-V.V. O.N.I.

Sjors Blom is 18 jaar oud en speelt al zijn hele leven bij V.V. O.N.I. Hier maakte hij dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal en is hij sindsdien basisspeler.

Even voorstellen
Sjors Blom is 18 jaar oud en doet de opleiding Maatschappelijke Zorg, maar hij gaat na de zomer Sport & Bewegen doen. Hierna wil hij een sportopleiding gaan doen, omdat sport zijn passie is. Blom staat in zijn vrije tijd dan ook vaak op het voetbalveld. Hij voetbalt bij V.V. O.N.I. in het eerste elftal als verdediger. Naast voetballen doet Sjors graag dingen met zijn vrienden en houdt hij ervan om films en series te kijken.

Carrière verloop
Sjors Blom begon op zijn vijfde in de jeugd bij ONI. “Hier speelde we op een 7 tegen 7 veldje al hoofdklasse. Toen we naar groot veld gingen kwam ik in de spits te spelen en het jaar erna werd ik middenvelder. Het laatste jaar in de jeugd viel ons team helaas uit elkaar. Veel jongens gingen namelijk werken op zaterdagen en daardoor moesten we vaak ons team aanvullen met jongens van één of twee teams lager. Afgelopen zomer viel het team uit elkaar en bleven we met vijf jongens over in de selectie, waarvan er inmiddels twee gestopt zijn. Toen ik in de selectie kwam had ik nooit gedacht dat ik in ONI 1 zou komen, omdat er veel verdedigers zijn in de selectie. Uiteindelijk is dit door hard werken wel gelukt en debuteerde ik aan het begin van dit seizoen. Sinds die wedstrijd sta ik wekelijks in de basis.”

Huidig seizoen
Momenteel staat ONI 1 al vrijwel het hele seizoen in de middenmoot. Al had dit in de ogen van Sjors beter gekund. Volgens hem heeft de ploeg namelijk een aantal keer onnodig punten laten liggen. “Voor nu denk ik dat we ook nog wel omlaag moeten kijken. In punten staan we namelijk dichtbij elkaar en we hebben nog een aantal lastige wedstrijden voor de boeg. We gaan er in ieder geval met ONI wel voor om derde klasse te blijven spelen.”

Ambities
Blom hoopt in zijn carrière op een zo hoog mogelijk niveau te gaan spelen en gaat hier volledig voor. Echter zal hij het ook geen enkel probleem vinden om zijn hele leven bij ONI te blijven spelen. “ONI zit in mijn hart en ik streef ernaar om het hoogst haalbare te bereiken met ONI. Het zou mooi zijn als ik ooit aanvoerder mag worden.”

Hoogte-en dieptepunten
Net als iedere voetballer heeft Blom in zijn carrière al vele hoogte punten, maar ook dieptepunten beleefd. Zijn dieptepunt is dat hij dit seizoen een spier had gescheurd in zijn bovenbeen, waardoor hij drie wedstrijden niet mee kon spelen. “Dit was erg balen, maar gelukkig heb ik ook vele mooie momenten meegemaakt in mijn carrière. Momenteel is het voetbal eigenlijk één groot hoogtepunt voor mij aangezien ik op mijn achttiende al meerdere keren in de basis bij het eerste heb mogen staan.”

Klik hier voor meer informatie over V.V. O.N.I.
Klik hier voor meer artikelen