Shyvannie Lampe van VUC 1 wil zo snel mogelijk wesdrtijdfit zijn

Shyvannie Lampe is een 25-jarige speler bij HSV VUC. De middenvelder speelt bij HSV VUC 1. De middenvelder is buiten het voetbal werkzaam als kapper, maakt muziek en is daarnaast te vinden in de sportschool.

Type speler
Shyvannie is van nature een middenvelder. ‘’Ik kan wel op meerdere posities uit de voeten. Ik ben een fysiek sterke speler met inzicht. Verder ben ik aardig snel en heb een goeie traptechniek. Als voetballer kijk ik dan ook erg op naar sterspeler Kevin de Bruyne.’’

Carrièreverloop
Momenteel speelt Lampe bij HSV VUC 1. ‘’Vorig seizoen heb ik gespeeld bij SVH 1. Ik ben op mijn elfde pas begonnen met voetballen bij hsv Escamp en op zeventien jarige leeftijd mocht ik mijn debuut maken voor het eerste elftal van Hercules, waar ik toen speelde.’’

Ambities
De ambities van de Kapper liggen voorlopig nog niet ver in de toekomst. ‘’Voor nu op dit moment wil ik snel weer wedstrijd fit worden. Daarna is het zaak om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen in het eerste van HSV VUC 1.’’

Huidig seizoen
Samen met de speler keken we naar het huidige seizoen. ‘’Ik ben in de voorbereiding van de beker goed begonnen naar mijn gevoel. Voor mijn gevoel heb ik alleen nog niet alles kunnen laten zien. Ik ben sinds de eerste competitiewedstrijd geblesseerd geraakt door een liesbreuk. Januari mag ik weer starten met voetballen en ben ik momenteel dagelijks bezig met een herstelprogramma bij de fysio.’’

VUC 1 heeft in het begin een leuke en pittige voorbereiding gehad in de bekercompetitie. Ze zijn ook door in de beker. ‘’In de competitie zijn we helaas moeizaam gestart. Ik vertrouw er wel in dat we een goed seizoen zullen gaan draaien. Dat moeten we met ze allen gaan doen en ik denk dat het ook we zal gaan lukken.’’

Hoogte- en dieptepunt
Als speler maak je veel dingen mee. Ook de muziekmaker heeft zo zijn hoogte- en dieptepunten meegemaakt. ‘’Een hoogtepunt voor is toch wel dat ik een speler ben bij het eerste elftal van een club. Elke gewonnen wedstrijd is natuurlijk ook een hoogtepunt. Ik win het liefste altijd, maar dat gaat ook niet altijd zoals je wil.’’

Zijn dieptepunt beleefde hij eerder dit seizoen. ‘’Dat ik geblesseerd ben geraakt is voor mij een echt dieptepunt. Je wil natuurlijk voetballen, maar door een liesbreuk moet ik nu een herstelprogramma volgen.’’

Persoonlijke doelen
Als persoonlijke doel heeft Shyvannie dat hij tijdelijk op dit niveau wil blijven voetballen. ‘’Ik speel momenteel in de eerste klasse bij VUC. Misschien zou ik nog wel een seizoen willen proeven van een hoger niveau. Maar als dat niet lukt ben ik nog steeds tevreden met het niveau dat ik nu speel.’’ Hoe Lampe zich elke wedstrijd voorbereid? Een goeie nacht rust en een goed ontbijt!

Lovende woorden
De voetballer is erg lovend over één iemand binnen zijn vereniging. ‘’Ik ben erg lovend over Djamairo Rigters. Die is naast het veld ook een goeie vriend van me. Een zeer vermakelijke speler om naar te kijken met veel potentie en talent.’’

Uitlaatklep
We waren benieuwd wat voetbal zo belangrijk maakt voor de kapper. ‘’Het is mijn uitlaatklep van het dagelijkse leven. Ik vind er mijn rust ook in en het houd me positief bezig.’’

Wij wensen Shyvannie Lampe veel succes dit seizoen!

Klik op H.S.V. VUC voor de laatste artikelen over de club.
Klik op H.S.V. VUC voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.