Selectie S.V. Honselersdijk voor seizoen 2022-2023 rond

Terwijl het eerste elftal van S.V. Honselersdijk nog meedoet voor promotie naar de hoofdklasse is er op de achtergrond hard gewerkt door de TC om de selectie voor het seizoen 2022-2023 vorm te geven.

Traditioneel getrouw is er ingezet op het behoud van de huidige spelersgroep. Op 2 stoppers na is dit
naar heel veel tevredenheid van de TC gelukt. We zijn trots op de jonge en getalenteerde spelersgroep die dit seizoen een knappe prestatie leverde door derde periode op eigen kracht te behalen in de  eerste klasse A.

Ook zijn wij als club trots dat voor volgend seizoen de selectie zal worden aangevuld met de jeugdspelers Daan van Elswijk, Lowell Dijkhuizen, Bart van der Ende en Quinn van Zanten. Een groot compliment voor het werk dat wordt verricht in de Honselse jeugdopleiding.

Zoals eerder vermeld zal de selectie worden versterkt door Don Peters en Vince van Hage beide overkomend van R.K.V.V. Westlandia. Naast voetbalkwaliteiten zijn belangrijke criteria dat spelers graag voor een langere periode bij onze mooie club willen voetballen, enige affiniteit hebben en passen bij S.V. Honselersdijk.

De TC is trots op de ambitieuze en getalenteerde spelersgroep en kijkt met alle vertrouwen uit naar volgend seizoen.

Klik op S.V. Honselersdijk voor het laatste artikel.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.