Scot Colkin van Bristol Team de held van de avond

0
131

Bristol verspeelde door een 4-4 gelijkspel punten in Rucphen, na een doelpunt van Damiano Vaudo in de 27minuut in de tweede helft bij een 3-2 stand moeten het slimmer worden uitgespeeld. Soufian Tanouti kon gelukkig nog een punt veilig stellen drie minuten voor tijd.

“Als je op voorsprong komt, dan moet je zo’n wedstrijd over de streep trekken”, concludeerde trainer Said Ouasti. Defensief moeten we dan slimmer gaan staan, en meer balbezit houden. “We stonden op veel momenten niet goed. Dan moet je de ruimtes klein houden en zorgen dat je in de omschakeling gevaarlijk wordt.”

Dat gebeurde niet. De bezoekers JCK/Aiso uit Utrecht kwam zelfs nog langszij en erover heen “Het was de laatste minuten vooral overleven, want beiden teams waren wel aan elkaar gewaagd. Het was vooral te danken aan keeper Scot Colkin dat er geen nederlaag genoteerd werd. Hij sleepte zijn team er doorheen met goede reddingen.”

Met nog 8 seconde op de klok had JCK/Aiso nog een tien metertrap te nemen. “We maakten ons zorgen dat deze er alsnog zou invliegen, maar Scot pakte de inzet verdienstelijk. Hij was deze avond hartstikke goed bezig.”

Bristol pakte dus tegen een van de sterke teams in de competitie het eerste punt!

Bron tekst en foto: BristolTeam