Samuel van der Velden vertelt over zijn overstap naar SC Feyenoord

In een opvallende transfer heeft Samuel van der Velden, middenvelder van ASWH, besloten om de overstap te maken naar SC Feyenoord. Met zijn 19 jaar en ervaring in de 3e divisie bij ASWH is Van der Velden vastberaden om zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

De belangrijkste reden voor een overstap was het gebrek aan vertrouwen binnen de club. Alhoewel Van der Velden voldoende speeltijd heeft gehad dit seizoen, heeft die toch besloten om een transfer te maken.

Terugkijkend op zijn periode bij ASWH, spreekt Van der Velden vol trots over zijn club. “ASWH is de club waar ik mijn hele leven heb gespeeld. Ik ken iedereen, ik geef training aan de O13 en ik voel me thuis bij ASWH. Ik ben er trots op dat ik op mijn 17e mijn debuut heb gemaakt in het eerste elftal. Dat is een bijzondere prestatie.”

Met zijn overstap naar SC Feyenoord heeft Van der Velden duidelijke doelen voor ogen. “Bij mijn nieuwe club wil ik een vaste basisspeler worden en samen met het team veel wedstrijden winnen in de 4e divisie. Het huidige seizoen bij ASWH hebben we weinig wedstrijden kunnen winnen, dus ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging.”

Vooruitkijkend naar het komende seizoen hoopt Van der Velden met SC Feyenoord bovenin de 4e divisie te spelen en mogelijk zelfs voor de titel te gaan. “Ik hoop dat SC Feyenoord zich kan handhaven in de 4e divisie en dat we volgend seizoen kunnen strijden om de topposities. Mijn doel is om met het team succes te behalen.”

Gevraagd naar wat hij het meest zal missen bij zijn oude club, antwoordt Van der Velden. “Ik zal voornamelijk de jongens missen die ik mijn hele voetballeven al ken. De band en vriendschap die we hebben opgebouwd, zijn van onschatbare waarde.”

Klik op ASWH voor de laatste artikelen over de club.
Klik op ASWH voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Matchgekte Maandag nacompetitie ronde één

In onze gloednieuwe rubriek Matchgekte Maandag besteden wij aandacht aan de grootste, gekste en meest bijzondere uitslagen uit de...

Robin van Persie toernooi bij VDL Maasluis

Afgelopen week was weer het jaarlijkse toernooi bij VDL Maasluis dat wordt georganiseerd door Robin van Persie. Tijdens het...

Meisjesteams AVC Aardenburg-Sluis actief op Brabant Girls Cup Rosmalen

Dat de Aardenburgse Voetbalclub een bloeiende jeugdafdeling heeft, is de volgers van het zeeuwsvlaamse voetbal wel al opgevallen. Ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.