Anthony Baro Rodriguez maakt de transfer van ADO Den Haag naar VV Katwijk

0
586
Anthony Baro Rodriguez-VV Katwijk-ADO Den Haag

Anthony Baro Rodriguez is 17 jaar oud en speelt momenteel bij ADO Den Haag. Bij deze club maakt de aanvaller helaas weinig minuten. Om deze reden heeft hij ervoor gekozen om aankomend seizoen de overstap te gaan maken naar
VV Katwijk, wat uitkomt in de tweede divisie.

Mooie momenten bij ADO
De eerste jaren voor Anthony gingen snel. “In de eerst twee jaar dat ik bij ADO speelde maakte ik veel goals. Ik zat toen in het talententeam en werd geselecteerd voor het Nederlands elftal onder 15. Dat waren mijn mooiste jaren en momenten en deze zal voor eeuwig koesteren en niemand kan het meer van me afnemen.”

Minder speeltijd
Op den duur kwam Anthony helaas minder aan spelen toe. Dit gaf hem het gevoel dat hij minder gewaardeerd werd. Om deze reden besloot hij de overstap te maken naar
VV Katwijk. “Mijn hart en gevoel zeiden dat God een ander pad voor ogen heeft dat beter past bij mij.”

Ambities
Anthony heeft hoge verwachtingen van zijn overstap en heeft hoge ambities. Zijn doel is om snel te debuteren, om hierna basisspeler te worden. Vervolgens hoopt hij het kampioenschap te veroveren met de club uit zijn eigen woonplaats. Al zal hij wel moeten wennen.
“Ik denk dat ik zal moeten wennen aan mijn nieuwe medespelers, trainer, andere gewoontes en andere speelstijlen. Maar ik ga enorm mijn best doen en zal alles geven om het optimale te bereiken. Ik heb een enorme boost en die ga ik laten zien en gebruiken.”

Een goede band
Ondanks dat Anthony veel zin heeft in zijn overstap zal hij zijn oude ploeg erg gaan missen. Hierbij zal hij vooral de georganiseerde toernooien, uitjes en workshops gaan missen. Ook de mensen rondom de club met wie hij een band heeft opgebouwd zal hij erg gaan missen.

Klik op VV Katwijk voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Katwijk voor meer informatie over de club.