0
240
DSCN3184

Onder regenachtige omstandigheden voetbalde S.V. Capelle zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen het Dongense Olympia’60.

In de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd. Olympia’60 kwam in de 15e minuut op voorsprong via een vrije trap: 0-1. In de 30e minuut dachten de bezoekers nog op 0-2 te komen, maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Kort hierna kreeg S.V. Capelle aan de andere kant van het veld een strafschop, die door Quinten van Caem benut werd en dus 1-1. In de 41e minuut kwam S.V. Capelle op voorsprong: een voorzet van Quinten van Caem belandde bij Ferry Caron, die de 2-1 binnenschoot.

Na de rust drong Olympia’60 aan en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Het was echter S.V. Capelle dat in de 75e minuut de voorsprong uitbreidde. Via een goede balonderschepping van Ferry Caron belandde de bal bij Daryll-Lee Maasland, die met een mooie lob de 3-1 op het scorebord zette.

In de slotfase nog twee assists van Tygo de Jong vanaf de rechterkant waaruit Daryll-Lee Maasland en Sander van den Broek konden scoren en dus een 5-1 overwinning voor S.V. Capelle. Komende zaterdag gaat S.V. Capelle in Breda op bezoek bij PCP.

Voor meer artikelen over VV Capelle, klik hier.