R.W.B. maakt werk van het doelsaldo

0
219
UVV'40 - RWB 1b

Niet scherp beginnen aan de wedstrijd waardoor je al snel met 1-0 achter komt, dat was vorig seizoen nog wel eens een euvel. Uit bij UVV’40 rekende RWB al snel af met deze mindere traditie. Binnen 12 minuten had RWB-spits Kevin Remie er al drie in liggen en was de wedstrijd gespeeld. RWB was niet van plan het daarna rustig aan te doen en ging door met scoren waardoor het uitliep naar een 1-10 overwinning.

De wedstrijd was dus maar net begonnen of Kevin Remie had er al een onvervalste hattrick in liggen. Na de 0-3 was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld maar ging RWB door met het werken aan het doelsaldo en zo was het na een half uur spelen al 0-5. Bij de 0-4 en 0-5 was telkens Bram van Iersel het eindstation. Meteen na de 0-5 deed UVV’40 wat terug en was ook voor hen de 0 van het scorebord. De ruststand werd door Djay Kogels bepaald op 1-6.

Ook na rust ging RWB door met scoren en bracht invaller Brent van Look de stand op 1-7. Daarna was het de beurt aan Owen Kogels om te zorgen voor de 1-8 en 1-9, waarna aanvoerder Koen van Baardwijk er voor zorgde dat RWB in de dubbele cijfers terecht kwam.

Met de 1-10 overwinning schuift RWB weer een plaatsje naar boven op de ranglijst. De 1-10 overwinning en het feit dat de doelpunten van zes verschillende spelers kwamen is een prettige constatering. Het scorend vermogen zit bij RWB verspreid over meerdere spelers en dat maakt RWB een sterke 4e klasser, waarbij Kevin Remie vandaag bewees dat hij nog steeds de topschutter is.